LoL'de bronzdan nasıl çıkılır?

Ben bırakmıştım başladım bırakamıyorum şimdi tekrar her şeye sinirlenmeye başladım.

Ama reis öyle değilki ben inan kaç tane öğretici içerik izledim anlatamam oyun bilgim iyi ama şimdi ADC oynuyorum topta gelmiş Jax kasmış hepimize tek atıyor ben buna ne yapayım?
Hocam isterseniz isminizi buraya bırakın belki girmek isteyenler olur

Ben bırakmıştım başladım bırakamıyorum şimdi tekrar her şeye sinirlenmeye başladım.

Ama reis öyle değilki ben inan kaç tane öğretici içerik izledim anlatamam oyun bilgim iyi ama şimdi ADC oynuyorum topta gelmiş Jax kasmış hepimize tek atıyor ben buna ne yapayım?

O Jax 1 kasar 2 kasar bu dediğin olay herkeste olur mesela faker bir zamanlar en iyi mid oyuncusuyken onun bile winratesi 60'larda geziyordu. Dediğiniz şeye yapacak bir şey yok ancak o her maç olmaz. Sizinde lane yenip taşıdığınız oyunlar olur ya da takımınızın iyi oynadığı oyunlar olur. Siz nickinizi verin ben TR'de Max grandmaster görmüş bir Jungle main olarak yorumlayayım hesabınızı.

Oyunda adınız nedir profilinizi inceleyeyim.
Kineats kendim kasmamıştım hesabı bakabilirsiniz şimdi bende fresh hesap gibi birşey

O Jax 1 kasar 2 kasar bu dediğin olay herkeste olur mesela faker bir zamanlar en iyi mid oyuncusuyken onun bile winratesi 60'larda geziyordu. Dediğiniz şeye yapacak bir şey yok ancak o her maç olmaz. Sizinde lane yenip taşıdığınız oyunlar olur ya da takımınızın iyi oynadığı oyunlar olur. Siz nickinizi verin ben TR'de Max grandmaster görmüş bir Jungle main olarak yorumlayayım hesabınızı.

Her maç oluyor maalesef veya 1 maç aralıklarla değişiyor.

Hesabına bakıyorum genel olarak farm sayın çok düşük kalmış. 27dk 110CS, 31dk 170CS gibi gibi her maç CS olarak aşırı geridesiniz. Mesela farm kesme antrenmanı yaparak başlayabilirsiniz. Ayrıca item seçimlerinde çok doğru değil. oynadığın heronun probuildslerine bakarak daha doğru itemleri çıkabilirsin

Hesabına bakıyorum genel olarak farm sayın çok düşük kalmış. 27dk 110CS, 31dk 170CS gibi gibi her maç CS olarak aşırı geridesiniz. Mesela farm kesme antrenmanı yaparak başlayabilirsiniz.

Farm yapmak istiyorum fakat bir yerde TF çıkınca takım yalnız kalıyor takımdakilerde attack yapmaya çok meraklı onu nasıl yaparım bilemedim.

Hesabına bakıyorum genel olarak farm sayın çok düşük kalmış. 27dk 110CS, 31dk 170CS gibi gibi her maç CS olarak aşırı geridesiniz. Mesela farm kesme antrenmanı yaparak başlayabilirsiniz. Ayrıca item seçimlerinde çok doğru değil. Oynadığın Hero'nun probuildslerine bakarak daha doğru itemleri çıkabilirsin.

EUW bakıyorsunuz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı