LoL'de büyü direnci tam olarak neyi ifade ediyor?

Kaiselk

Decapat
Yer
Kocaeli / İzmit
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz
Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB
RAM: 8GB
SSD: 512GB
LoL'ü kötü oynuyorum bu yüzden oyunun mekaniğine tam olarak hakim olmak istiyorum. Oyunda "büyü direnci" sağlayan eşyalar CC (kitle kontrol) etkilerine karşı mı savunma sağlar yoksa yalnızca büyü hasarına karşı mı? Eğer sadece büyü hasarına karşı etkili ise CC atan şampiyonlara karşı hangi özellikte eşyaları almalıyız?

LoL'ü kötü oynuyorum bu yüzden oyunun mekaniğine tam olarak hakim olmak istiyorum. Oyunda "büyü direnci" sağlayan eşyalar CC (kitle kontrol) etkilerine karşı mı savunma sağlar yoksa yalnızca büyü hasarına karşı mı? Eğer sadece büyü hasarına karşı etkili ise CC atan şampiyonlara karşı hangi özellikte eşyaları almalıyız?
Kitle kontrol etkileri için sıvışma içeren eşyalar ve rünler alman lazım.

Kitle kontrol etkileri için sıvışma içeren eşyalar ve rünler alman lazım.

Teşekkürler hocam. Konudan çok uzak olmadığı için ufak bir soru da sormak istiyorum, kötü oynama sebebim reflekslerimin yavaş olması ve çok hantal oynamam, ne kadar uğraşsam da bunun üstesinden gelemiyorum. Nasıl üstesinden gelebilirim?

Daha çok oynamanız lazım hocam. Oyunların temel mekaniği budur. Ne kadar zaman harcarsanız o kadar ustalaşırsınız. Rakibinizin neler yapabileceğini öngörmeniz gerekiyor.

Hocam daha çok Kayn oynuyorum mesela, W atarken adam hemen kaçıyor skill boşa gidiyor sinirleniyorum haliyle.

Büyü direnci, rakip oyuncunun vereceği büyü hasarını biraz olsun azaltmak için.
Sıvışma, kitle kontrol yani sersemletme(stun) etkisini azaltır.

Serylda alabilirsiniz hocam. Önce Q atarsın rakip yavaşlayınca W atarsın.

Hocam iyi oynayan hemen hemen her şampiyonu oynar, Build'leri rünleri ve oyun mekaniğini bildiği sürece. Ben oyunu %50 biliyorum ama tepkilerim çok yavaş ve hantal oynadığım için o %50 bilgi hiçbir işe yaramıyor.

Yapmanız gereken tek şey tüm şampiyonları döndürmeniz. Bi şampiyonu sabit oynarsanız refleksleriniz gelişmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı