LoL'de Cinnet Geçirten Elemanlar

H

Hastai

Ziyaretçi
Hocam bu nedir ya? Klavye kıracaktım sinirden. Elim ayağım titriyor ya.
Karthus'um bizim takımda Nami, Shyvana, Fiora, Jinx. Karşı takım Veigar...
Sınavlarım bitti bir dereceli gireyim dedim. Daha da girmem. Sinir hastası oldum.

Ya birader sinyal veriyorum, kendimi yırtıyorum, otuz defa söylüyorum yok. Nami gidiyor en önde suya hapsi tutturmak için beş kişinin arasına giriyor. 5 kişi. 5 kişi ya. Olabilir mi böyle bir şey. Ya hangi akla mantığa sığar ya.

Shyvana var arkadan dolanıp adamların arasına dalıp ölüyor. Diyorum ki yapmayın durun ben önden girip öleyim öyle girin. Yok abi. Beyin yok. Adam giriyor 5 kişinin içine. Paşa paşa ölüyor. Sonra gelip n'apayım ben diyor.

Adam bildiğin 45 dakika oynuyor inhibitörü açıyoruz. Güzel güzel aldık diyorum tamam diyorum. Eleman dakika 45'te oyunu satıyor. Bekliyor bekliyor oyunu satıyor. 45 dk bekliyor.
Yok mu bunu çaresi. East, West onlar da mı böyle. Yok deyin öyle değil deyin gideyim hemen oralara. Yoksa benim kafamda saç kalmaz.
Yazmadan edemedim. Delirttiler beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
SoloQ girmeni tavsiye etmem. Ayrıca böyle arkadaşlar hep var az önce bana da denk geldiler.Alıştım artık Gold1 serilerinden 2 kere düştüm 3.deyim şimdi.

West'te de troller var ama TR'deki kadar değil. West'te 30 level hesabım var, TR'de 12 level. Belki 12 Level olduğundan dolayı ama daha oyun başlar başlamaz birbirlerine küfür etmeye başlıyorlar her maç. Yensek de yenilsek de sürekli bir gerginlik. Ben zaten öylesine giriyorum birkaç arkadaşla, sinir olacak bir durumum yok çünkü eğlencesine oynuyorum. Çok doğru bir tercih olmadığını bile bile dün Nami'yle mid gittim, maçın başında bottakiler (birlikte girmişler) başladı "Sizin takıma bak bi' de bizim takıma, midçimiz Nami ne beklersin" diye. 10. dakikaya kadar 6-7 kill verip bir tane kule altında kill alabildiler. Sonra "Jungler farkından yeniliyoruz şuna bak" demeye başladılar. Kısacası adam olmaz bunlardan. İnsanın böyleleri kazanmasın diye yenilesi geliyor.

Zaten TR sunucusunda asıl maçlar Diamond'dan sonra başlıyor. Şuan Gold ve Plat liginin %75'i boostlu oyuncular iki oyun önce Kayle geldi adam Plat 5 dk12'de 0-3 20cs ile gidiyordu ve oyundan çıktı. Gerisini biliyorsunuz...

Kardeş sen yine klavyeyi kıracakmışsın ben geçen gün laptop bilgisayarın ekranını kırdım. :) Geçen gün oyun oynuyoruz bir sinirle fırlattım bilgisayarı ekran kırıldı. :) Ama pişman değilim oyunu kazandık.

Benden küçük bir tavsiye ranked solo girmeyin takım kurun bir tane öyle atın ranked.Zaten profesyonel olmak istiyorsanız ranked team atmak soloq girmenizden daha faydalı olacaktır.Hemde derdini tasasını çekmez oynadığınız oyundan keyif alırsınız.Lol tamamen takım oyunu olduğundan normal oyunlarda arkadaşlarınızla girerseniz daha çok keyif alırsınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı