Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 13 Mayıs 2022 #21 İsa Kaan Güneş dedi: Bir destek main olarak ne oynarsam oynayayım karşımdaki desteği counterlaya biliyorum. Yeter ki yanımdaki ADC uyumasın. Nick: Relegate Support Genişletmek için tıkla... Bronz 1 ADC mainim. İlk 10 maçı tek başıma ADC oynayarak atandım. Sizin liğiniz nedir acaba? Nick: HİSSET oyun içi isterseniz eklersiniz.
İsa Kaan Güneş dedi: Bir destek main olarak ne oynarsam oynayayım karşımdaki desteği counterlaya biliyorum. Yeter ki yanımdaki ADC uyumasın. Nick: Relegate Support Genişletmek için tıkla... Bronz 1 ADC mainim. İlk 10 maçı tek başıma ADC oynayarak atandım. Sizin liğiniz nedir acaba? Nick: HİSSET oyun içi isterseniz eklersiniz.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Mayıs 2022 #22 surafu dedi: yone'ye karşı fiora Lee sin'e karşı Nocturne Yasuo'ya karşı Tryndamere Tryndamere'ye karşı Teemo Mordecaiser'a karşı Vayne ile kazanıyorum ben Sürprizbozan: Her şampiyona karşı Sett Genişletmek için tıkla... Try mainim Sett'i ezip geçiyor.
surafu dedi: yone'ye karşı fiora Lee sin'e karşı Nocturne Yasuo'ya karşı Tryndamere Tryndamere'ye karşı Teemo Mordecaiser'a karşı Vayne ile kazanıyorum ben Sürprizbozan: Her şampiyona karşı Sett Genişletmek için tıkla... Try mainim Sett'i ezip geçiyor.
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.161 Çözümler 9 13 Mayıs 2022 #23 Baltam Sivri dedi: Bronz 1 ADC mainim. İlk 10 maçı tek başıma ADC oynayarak atandım. Sizin liğiniz nedir acaba? Nick: HİSSET oyun içi isterseniz eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan Gold 1. Platinim normalde kasmıyorum şu aralar.
Baltam Sivri dedi: Bronz 1 ADC mainim. İlk 10 maçı tek başıma ADC oynayarak atandım. Sizin liğiniz nedir acaba? Nick: HİSSET oyun içi isterseniz eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan Gold 1. Platinim normalde kasmıyorum şu aralar.
Archimondee Femtopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #24 İsa Kaan Güneş dedi: Bir destek main olarak ne oynarsam oynayayım karşımdaki desteği counterlaya biliyorum. Yeter ki yanımdaki ADC uyumasın. Nick: Relegate Support Genişletmek için tıkla... EUW hesap SUP 27 oyun WR %44.4, TR hesap SUP 23 oyun WR %56.5 pek iç açıcı gelmedi
İsa Kaan Güneş dedi: Bir destek main olarak ne oynarsam oynayayım karşımdaki desteği counterlaya biliyorum. Yeter ki yanımdaki ADC uyumasın. Nick: Relegate Support Genişletmek için tıkla... EUW hesap SUP 27 oyun WR %44.4, TR hesap SUP 23 oyun WR %56.5 pek iç açıcı gelmedi
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 13 Mayıs 2022 #25 İsa Kaan Güneş dedi: Şu an Gold 1. Platinim normalde kasmıyorum şu aralar. Genişletmek için tıkla... Birlikte girebileceğim tanıdık olmadığından her hesap bronz ve gümüşte kalıyor.
İsa Kaan Güneş dedi: Şu an Gold 1. Platinim normalde kasmıyorum şu aralar. Genişletmek için tıkla... Birlikte girebileceğim tanıdık olmadığından her hesap bronz ve gümüşte kalıyor.
4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 13 Mayıs 2022 #26 surafu dedi: Yone'ye karşı Fiora Lee Sin'e karşı Nocturne Yasuo'ya karşı Tryndamere Tryndamere'ye karşı Teemo Mordecaiser'a karşı Vayne ile kazanıyorum ben Sürprizbozan: Her şampiyona karşı Sett Genişletmek için tıkla... Sett'e karşı Mundo dürterek oynarsa alır.
surafu dedi: Yone'ye karşı Fiora Lee Sin'e karşı Nocturne Yasuo'ya karşı Tryndamere Tryndamere'ye karşı Teemo Mordecaiser'a karşı Vayne ile kazanıyorum ben Sürprizbozan: Her şampiyona karşı Sett Genişletmek için tıkla... Sett'e karşı Mundo dürterek oynarsa alır.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #27 xBuLuTx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shaco mainler sırat köprüsünde... Bu ara da Udyr ile iyi döversiniz. Genişletmek için tıkla... Gene buldu bu video bizi
xBuLuTx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shaco mainler sırat köprüsünde... Bu ara da Udyr ile iyi döversiniz. Genişletmek için tıkla... Gene buldu bu video bizi
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.161 Çözümler 9 13 Mayıs 2022 #28 Archimondee dedi: EUW hesap SUP 27 oyun WR %44.4, TR hesap SUP 23 oyun WR %56.5 pek iç açıcı gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu söylediğim dereceliye asılıp tek başıma euw'da plat 2 ye çıktığım zamanlar. Artık sarmıyor hardcore oynamak.
Archimondee dedi: EUW hesap SUP 27 oyun WR %44.4, TR hesap SUP 23 oyun WR %56.5 pek iç açıcı gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu söylediğim dereceliye asılıp tek başıma euw'da plat 2 ye çıktığım zamanlar. Artık sarmıyor hardcore oynamak.