LoL'de demir elodan nasıl çıkılır?

Hawenburg

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Evet, zaten başlıktan da anlaşılabilecegi gibi demir elodan cikmak istiyorum. Mid oynuyorum, Yasuo oynarken mel gibi carlar gelince tilt oluyorum. Ne yaparsam yapayım adam beni her seferde kesiyor. Sizin demir elodan çıkmak için verebileceğiniz taktikler vesaire varsa sevinirim. Hedefim Silver'a çıkmak. Ha bir de diyelim karşıma Yasuo geldi, bu sefer ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Evet, zaten başlıktan da anlaşılabilecegi gibi demir elodan cikmak istiyorum. Mid oynuyorum, Yasuo oynarken mel gibi carlar gelince tilt oluyorum. Ne yaparsam yapayım adam beni her seferde kesiyor. Sizin demir elodan çıkmak için verebileceğiniz taktikler vesaire varsa sevinirim. Hedefim Silver'a çıkmak. Ha bir de diyelim karşıma Yasuo geldi, bu sefer ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Mel banla.

Oyun bilginizi geliştirmeniz gerekiyor. Bol bol oynayarak öğrenilen bir şey bu. Oyun bilgisinden kastım şu;

Mel örneğinden devam edeceğim. Yasuo oynarken karşında mel var diyelim. Mel'in yeteneklerinin ne kadar vuracağını, ne zaman W açman gerektiğini, hangi itemleri alınca Mel'e karşı güçlü olduğunu, ne zaman minyonları ittirmen ne zaman tutman gerektiği gibi konuları bol bol oynayarak öğrenmen gerekiyor.

Hangi durumda karşıdakinden üstün olduğunu ne zaman saldırıp saldırmaman gerektiğini falan oynayarak öğrenebilirsin. 1 milyon shaco, 800 bin yasuo olayı bu yüzden işte. Adamlar çok fazla oynadığı için neredeyse her karşılaşmada ne yapmasını gerektiğini bilerek oynuyor. Genelde zaten bak adamların hiçbirisi kötü oynamaz. Çünkü nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Karakterine hakim. Ayrıca oyun bilgisi de var yani oyuna da hakim.

Duo girebiliriz istersen ben de çıkmaya çalışıyorum.

Oyun bilginizi geliştirmeniz gerekiyor. Bol bol oynayarak öğrenilen bir şey bu. Oyun bilgisinden kastım şu;

Mel örneğinden devam edeceğim. Yasuo oynarken karşında mel var diyelim. Mel'in yeteneklerinin ne kadar vuracağını, ne zaman W açman gerektiğini, hangi itemleri alınca Mel'e karşı güçlü olduğunu, ne zaman minyonları ittirmen ne zaman tutman gerektiği gibi konuları bol bol oynayarak öğrenmen gerekiyor.

Hangi durumda karşıdakinden üstün olduğunu ne zaman saldırıp saldırmaman gerektiğini falan oynayarak öğrenebilirsin. 1 milyon Shaco, 800 bin Yasuo olayı bu yüzden işte. Adamlar çok fazla oynadığı için neredeyse her karşılaşmada ne yapmasını gerektiğini bilerek oynuyor. Genelde zaten bak adamların hiçbirisi kötü oynamaz. Çünkü nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Karakterine hakim. Ayrıca oyun bilgisi de var yani oyuna da hakim.

Yani hocam tabii öyledirde bu midde mel e karşı gerçekten bir sıkıntı var sadece ben değil çoğu kişiler mesela hansuo midde Zed oynarken bile mele karşı çok buse yapamiyor onun dışında oyun bilgisi evet gerçekten de önemli her gün bu oyunda kendimi geliştirmeye calisiyorum demirlere baktığımda evet gerçekten kötü oynuyolar sanki baktığımda tuşlara basayım Win alayım tarzı ama mid oynarken twisted Akali vesaire geldiğinde çok sıkıntı olmuyor tabide nedense mel gelince oynanilmiyor bir türlü adam skill attığında W atsam bile kenarından yiyorum yine.

Yani hocam tabii öyledirde bu midde mel e karşı gerçekten bir sıkıntı var sadece ben değil çoğu kişiler mesela hansuo midde Zed oynarken bile mele karşı çok buse yapamiyor onun dışında oyun bilgisi evet gerçekten de önemli her gün bu oyunda kendimi geliştirmeye calisiyorum demirlere baktığımda evet gerçekten kötü oynuyolar sanki baktığımda tuşlara basayım Win alayım tarzı ama mid oynarken twisted Akali vesaire geldiğinde çok sıkıntı olmuyor tabide nedense mel gelince oynanilmiyor bir türlü adam skill attığında W atsam bile kenarından yiyorum yine.
Bu durum maalesef bir süre daha devam edecek. Mel daha yeni çıktı ve güç dengesi hala daha oturmuş değil. Aynı şey naafiri için de geçerliydi, smolder için de. Bir zaman sonra gücü azaltılır.

Ayrıca tavsiyem mel gelirse karşıya büyü direnci veya kitle kontorlü engelleyen bir karakter almanızdır. Galio, Malzahar gibi.

Göründüğü üzere mel genel olarak Yasuoya göre güçlü bir karakter. Yasuo melin değil, Mel yasuonun counterı çünkü. Durum böyle olunca yasuo almak mantıklı olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı