byreqal61 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 53 30 Ağustos 2023 #1 Hocam LoL'deydim bir anda böyle oldu durum bu. Neden olabilir? Dosya Ekleri IMG_0558.jpeg 298,1 KB · Görüntüleme: 117
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #21 byreqal61 dedi: r5 7600x Hocam monitörü başkasına cevap olarak atmaya çalışmıştım işlemci R5 7600X ekran kartı 3060 Ti Eki Görüntüle 1923676 Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söküp sistemi çalıştırmayı deneyin. İşlemcinizin dahili grafik birimi var. Ayrıca o sıvı soğutmadaki jelatini kaldırın. Bilgisayar bu, ısınıyor aynı zamanda. Tabii sabah sersemliği ile jelatin olarak doğru gördüysem. Artı 0 Eksi
byreqal61 dedi: r5 7600x Hocam monitörü başkasına cevap olarak atmaya çalışmıştım işlemci R5 7600X ekran kartı 3060 Ti Eki Görüntüle 1923676 Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söküp sistemi çalıştırmayı deneyin. İşlemcinizin dahili grafik birimi var. Ayrıca o sıvı soğutmadaki jelatini kaldırın. Bilgisayar bu, ısınıyor aynı zamanda. Tabii sabah sersemliği ile jelatin olarak doğru gördüysem.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 30 Ağustos 2023 #22 Görüntüyü anakart üzerindeki HDMI üzerinden almaya çalışın. Artı 0 Eksi
KS KS byreqal61 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 53 30 Ağustos 2023 #23 Yavuz_Çetin dedi: Ekran kartını söküp sistemi çalıştırmayı deneyin. İşlemcinizin dahili grafik birimi var. Ayrıca o sıvı soğutmadaki jelatini kaldırın. Bilgisayar bu, ısınıyor aynı zamanda. Tabii sabah sersemliği ile jelatin olarak doğru gördüysem. Genişletmek için tıkla... hocam dp ile monitör ve anakarrı bagladım ekran kartı çıkarrtım açılmıyor ekran display port no signal diyor Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Ekran kartını söküp sistemi çalıştırmayı deneyin. İşlemcinizin dahili grafik birimi var. Ayrıca o sıvı soğutmadaki jelatini kaldırın. Bilgisayar bu, ısınıyor aynı zamanda. Tabii sabah sersemliği ile jelatin olarak doğru gördüysem. Genişletmek için tıkla... hocam dp ile monitör ve anakarrı bagladım ekran kartı çıkarrtım açılmıyor ekran display port no signal diyor
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 30 Ağustos 2023 #24 byreqal61 dedi: hocam dp ile monitör ve anakarrı bagladım ekran kartı çıkarrtım açılmıyor ekran display port no signal diyor Genişletmek için tıkla... Bios pilini çıkartıp deneyin belki öyle olur. Artı 0 Eksi
byreqal61 dedi: hocam dp ile monitör ve anakarrı bagladım ekran kartı çıkarrtım açılmıyor ekran display port no signal diyor Genişletmek için tıkla... Bios pilini çıkartıp deneyin belki öyle olur.