koko1ko1

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
123
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, sürekli eleştirecek bir şey buluyordum. Ama nereye yazacağımı bilemeyip, unutuyordum. Buraya dalga geçtiğimiz ve eleştirimizi yapmak istediğimiz şeyleri yazalım.

Kennen eşofmansız çok çirkin geldi bana. (bkz. Karate Kennen).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler o Taric Skin'i ile oynarken millet "Gerçekten" sizden kaçıyor. :D

Normal Skin ve yeşil Skin'e göre çok farklı bir etki yapıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kog'Maw'ın Ulti'si, Anivia'nın kombosu, Tryndamere'in Ulti'si, Karthus'un ultisi, Warwick'in Stat'ları, Veigar'ın AP oranları, Teemo'nun beleşçiliği, Vladimir'in OP'luğu, Xin'in abartılı HP/DPS oranı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sakin ol sakin ol. :) Bu arada onaylanmamış yeni Patch bilgilerinde, Corki'nin Ulti'sinin AoE'sini kaldıracaklar galiba. Şu 1. Skill'i, vurduğu yeri aydınlatmayacak galiba. İsyanım var buna ! Yeni gelen Buff biraz abartı idi. Ama çok büyük Nerf geliyor bana göre. :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Devam ediyorum, Twitch'in alan vurabilmesi, Garen'ın beleş Skill atması, Sona'nın hiç Support Hero'ya benzemeyen Skill'leri. Akali'nin hızı ve verdiği Damage'ler, Kog'Maw'ın "Oha abi bokunu çıkardı artık bu Ulti'nin" dedirten Ulti'si, Ryze'ın hiçbir Hero'da olmayan OP kombosu, Katarina'nın "Eee, biz neye basacağız da oynayacağız" dedirten Ulti'si. Devamı gelecek... 3. Bölüm'de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Veigar'ın Ulti'si. Ya kardeşim tamam, Anti Caster da, niye hayvan kadar vuruyor bu ? AP kastıkça, cezalandırılıyorum. Zaten takımı Nidalee ile taşırken, Flash ve Ulti ile tek yemişliğim var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Veigar, Resist yapsanız bile çok aşırı Damage veriyor. Fazla oynayanı olmadığı için de pek göze batmıyor. Ama hiç adil değil bence Ulti'si. Örnek ; Dün Veigar'in biri 2 tane Warmog, bir tane Banshee's Veil yaptığı halde inanılmaz Damage veriyordu ki, bende de Banshee's olduğu halde...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı