LoL'de elo kasılmıyor

LasiRU

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, baslikta belirttigim gibi League of Legends'da elo kasamiyorum Gold-plat arasi elodayim fakat bircok arkadasim mekanigimin dia-Master oldugunu soyluyor. Neredeyse her oyun lanede eziyorum fakat oyun takibim berbat, lane hakimiyetim cok ustun olmasina ragmen kazandigim ustunlugu side lanelerde kullanamiyorum. Bunun icin onerileriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek elo oyuncu izlemen lazım, oyun bilgisi konusunda öğrenebileceklerinin sınırı yok. Öğrendiğin bilgileri de oyunlarda kullanmaya çalış. Mesela karşı ormancıyı takip etmen çok önemli mid oynuyorsan. Rakibini lanede ezdiysen devamlı sağa sola gitmen, karşı junglera oyun oynatmaman lazım. Bu sayede side lanelerin de push kazanır çünkü rakip itemez laneyi.

İyi Sosyaller, baslikta belirttigim gibi League of Legends'da elo kasamiyorum Gold-plat arasi elodayim fakat bircok arkadasim mekanigimin dia-Master oldugunu soyluyor. Neredeyse her oyun lanede eziyorum fakat oyun takibim berbat, lane hakimiyetim cok ustun olmasina ragmen kazandigim ustunlugu side lanelerde kullanamiyorum. Bunun icin onerileriniz var mi?

Mekaniğin ve lane kontrolün yeterince iyi ise sorun ve problem oyunu oynama stilinde karşı takımı takiplemede olabilir. Örneğin toplane de ezici bir üstünlük kurup bot lane e gidip ölmenin sebebi karşı ADC'nin hangi itemleri aldığı veya rünlerine bakmamak olabilir. Ayrıca lanedeki üstünlüğün sonrasındaki adımlarında oyunun gidişatını bir o kadar etkiler.

Yüksek elo oyuncu izlemen lazım, oyun bilgisi konusunda öğrenebileceklerinin sınırı yok. Öğrendiğin bilgileri de oyunlarda kullanmaya çalış. Mesela karşı ormancıyı takip etmen çok önemli mid oynuyorsan. Rakibini lanede ezdiysen devamlı sağa sola gitmen, karşı junglera oyun oynatmaman lazım. Bu sayede side lanelerin de push kazanır çünkü rakip itemez laneyi.
katılıyorum

Öne geçtiğinde ne yapman gerektiğini öğrenmen lazım sadece karşındakini ezmek yetmiyor. Maç izleyerek olacak bir şey.

Hocam canim sıkıldığı zaman hansuo closer vb. yuksek elo oyuncularini izliyorum yaptiklarinida uygulamaya calisiyorum fakat iş roam veya CT Jungle yapmaya gelince patlıyorum. Mid ve Sylas mainim bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı