LoL'de elo hellden nasıl çıkılır?

İyi oynayan oyuncu her türlü çıkar, nedense herkes Pro ve kimse bronzu hak etmiyor.

Kendimden örnek vereyim bundan 4-5 sene önce bende oynuyordum ama PC çok kötüydü her maç oyun kapanıyor laglar ve ADSL internet pingi ile oynuyordum gümüşün üstüne çıkamadım bir türlü, atıyorum kazanıyorum +5-6LP, kaybediyorum -15LP geliyor. Sonra yeni laptop aldım, kısa süre içerisinde diamonda çıktım ne prem vardı ne de oyunuma feedler gelmeyi bırakmıştı.
Sonra boş zaman kaybı olduğunu düşündüğümden oyunu da bıraktım, son zamanlarda da sadece aram giriyordum zaten.

İyi oynayan oyuncu her türlü çıkar, nedense herkes Pro ve kimse bronzu hak etmiyor.

Kendimden örnek vereyim bundan 4-5 sene önce bende oynıyordum ama PC çok kötüydü her maç oyun kapanıyor laglar ve ADSL internet pingi ile oynuyordum gümüşün üstüne çıkamadım bir türlü, atıyorum kazanıyorum +5-6LP, kaybediyorum -15LP geliyor. Sonra yeni laptop aldım, kısa süre içerisinde diamonda çıktım ne prem vardı ne de oyunuma feedler gelmeyi bırakmıştı.
Sonra boş zaman kaybı olduğunu düşündüğümden oyunu da bıraktım kafam rahat, son zamanlarda da sadece aram giriyordum zaten.

Kanka zaten oynadığı ligten iyi olan bir oyuncu o ligten çıkar eloboost yapan adamlar nasıl çatır çatır çıkıyor yok ben iyi oynuyorum çıkamıyorum bahane.

Peki hocam ben Rammus mainim oyunu tasıcak bir char önerisi yapar mısınız?

Rammus takıma bağlı bir şampiyon kazanamaman normal. Bel'Veth, kha gibi tek başına işlevli karakterlere bakmanı tavsiye ederim.

Kendimden örnek vereyim bundan 4-5 sene önce bende oynuyordum ama PC çok kötüydü her maç oyun kapanıyor laglar ve ADSL internet pingi ile oynuyordum gümüşün üstüne çıkamadım bir türlü, atıyorum kazanıyorum +5-6LP, kaybediyorum -15LP geliyor. Sonra yeni laptop aldım, kısa süre içerisinde diamonda çıktım ne prem vardı ne de oyunuma feedler gelmeyi bırakmıştı.
Sonra boş zaman kaybı olduğunu düşündüğümden oyunu da bıraktım, son zamanlarda da sadece aram giriyordum zaten.

Ben kapandığı halde plata çıkmıştım zamanında. Çıktığım zamanlarda TR serverinde yüksek eloda adam yoktu.(S6-S7)şu an Master solo Q bıraktım. Yüksek ihtimal erimiştir hesap bayağıdır oynamıyorum.

Fresh account + Oyun bilgisini yükseltme + Meta karakter oynama + Karakter haznesi geliştirmek + Neredeyse çoğu karşılaşmayı bilmek.

Bunları preniz ile yaparsanız her türlü rank çıkarsınız, muhtemelen öğrenmeniz gereken çok şey var. Maç boyunca bir çok hata yapıyorsunuzdur, onlara dikkat edin. Hatanızı fark edip yapmayın, nereye ne zaman girileceğini bilin vs vs. Bir sürü ince taktiği var bunun ama temel olarak üsttekileri yaparsanız problem düzelir.

LoL sistemi biraz değişti eskiden elo hellden çıkmak neredeyse imkânsızdı ama şu an çok da zor değil. Art arda Win alıp 2 küme alırsan ciddi derecede iyilesiyor. Önceden bronzdan Silver'e cikiyorsun ikina ikina 30 maç kazaniyorsun verdiği 14 LP 16 LP'ye yukseliyor. 3 tane maç kaybediyordun 14e geri düşüyordu şu an art arda çok kazandikca puan artıyor çok kaybettikce daha çok gidiyor. Taşıyacak şampiyonlar tercih et bireysel 1V9 bile aşırı güçlü carlar var. Bu senin tercihine kalmış orman oynayıp bütün takımı kastirmaya calisabilirsin destek olup adcnı kastirip koridordan çıkıp 2V8 atabilirsin. Mid olup bota sürekli gidip oyunu karşıya dar edebilirsin. Üstte mundo alıp mide inip sapık gibi 1V9 atabilirsin sana kalmış.

Sürekli kazanıp az kaybedeceksiniz. Başka yolu yok ve Bronz 2'den çıkmak zor olmamalı aslında. Katarina gibi hyper carry şampiyonlar oynayıp sürekli roam atın, takımınızı da kastırmaya çalışın. Bir şekilde oyunu kazanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı