LoL'de en zor karakter nedir?

Erken oyunun en güçsüz şampiyonu Vladimir'dir.

Vladimirin erken oyunda ölme ihtimali Azir'den daha düşük. Tamam Azir'in W e Q kaçma skili var fakat arkadan sıkıştırınca kaçması imkansız hale geliyor. Vlad ilk 10da bile değil
1627891077653.png
 
Adam ortada demiş bir kişi hariç herkes farklı lanelerden karakter söylemiş LoL'de her karakterin farklı mekanik ve zorlukları var bana sorarsan Yasuo nedeni ise çok basit alındığında genel olarak feedlenmesinin sebebi zor mekaniklerinin olması bir Yasuo main olarak üstünde en çok çalıştığım karakter yasuodur.
Yasuo bence de oynaması basit değil ama çok güçlü çar be.
 
Vladimirin erken oyunda ölme ihtimali Azir'den daha düşük. Tamam Azir'in W e Q kaçma skili var fakat arkadan sıkıştırınca kaçması imkansız hale geliyor.
Aynı pozisyonda Vlad'ın da kaçması zor. Eğer sürat coşkusu varsa yine de bir garantisi yok eğer çok ilerdeyse. Vlad'ın W yeteneği o kadar uzun süren bir skill değil.
 
Aynı pozisyonda Vlad'ın da kaçması zor. Eğer sürat coşkusu varsa yine de bir garantisi yok eğer çok ilerdeyse. Vlad'ın W yeteneği o kadar uzun süren bir skill değil.

Haklısınız fakat ben yine de Azir'i vladdan daha zor buluyorum. Kendim oynadığından değil ve vlad Azir'den daha güçlü oyun late e kalmazsa.
 
Vladimir'in erken oyunda ölme ihtimali Azir'den daha düşük. Tamam Azir'in W e Q kaçma skili var fakat arkadan sıkıştırınca kaçması imkansız hale geliyor. Vlad ilk 10'da bile değilEki Görüntüle 1125707

Bu hatalı gözüktü bana. Kog maw oynuyorum, yanına güzel bir SUP geldiğinde 3V2 bile atabiliyorsun, earlysi çok güçlü bir karakter. Yanina bir Swain geldimi lanei eziyor :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı