LoL'de feedlenirse ban yenir mi?

Çok çok fazla yapmıyorsanız bu durumu ban yemiyorsunuz. Özellikle gold elonun altındaysanız çok düşük ihtimal ban yersiniz. Kendim gözlemledim ve ban yeme ihtimali elo yükselince daha da yükseliyor. Arkadaşlarım vs. de böyle diyor. Ben yüksek elo oyuncusuyum en ufak bir haraketimde ban yiyorum. Ama düşük elodan arkadaşlarım naparlarsa yapsınlar ban yemediklerini söylüyorlar. Yani eğer düşük elodaysanız ve bu durumu çok çok fazla yapmadıysanız bir şey olmaz. Yüksek elo oyuncusuysanız bilemem. Yazdıklarınıza şimdi baktım muhtemelen kapalı seçim oynuyorsunuz. Kapalı seçimde yaptıysanız hiçbir şey olmaz rahat olun. Ama bence yapmayın bir kişi için 8 kişinin oyununu mahvetmeyin.

@OSAYİSAMUEL, kapalı seçimde de yapsa da ban yemeyeceği anlamına gelmiyor bu.

@OSAYİSAMUEL, kapalı seçimde de yapsa da ban yemeyeceği anlamına gelmiyor bu.
Hocam kapalı seçimde yiyebilir zaten sıfır olamaz bu ihtimal. Ama kendimiz kandırmayalım riot oyunu bu. Dereceli oyunlarda bile doğru düzgün ban atmayan adamlar kimsenin umurunda olmayan kapalı seçimde mi ban atacaklar? Sadece kapalı seçim oynayan bir arkadaşım vardı. Neler neler yaptığını nasıl davrandığını ben kendim gördüm. Adam hala tek bir ban bile yemedi. İhtimal zaten sıfır olamaz. Hadi yedi diyelim maksimum 5 dk'lık sıra banı yer.

@OSAYİSAMUEL, raporlama da önemli bir etken. Raporlama da yapmak gerekir bu tarz tipleri.

@OSAYİSAMUEL, raporlama da önemli bir etken. Raporlama da yapmak gerekir bu tarz tipleri.
Tabii ki bana kalsa bu arkadaş bir daha oyuna giremesin kendini bilmez bir oyuncu daha eksilir. TR'de sıkıntı bu zaten raporlamaya üşenenler çok çok fazla. 1 kişi 2 kişi raporluyor. Oyundaki 6 7 kişi replesin ban yeme ihtimalinin artacağını düşünüyorum. Ama oyuncular rapor atmaya üşeniyorlar. Bunu bir Riot çalışanı da söylemişti.

@OSAYİSAMUEL ırkçılık yapan bir adamı 5 premade rapor etmiştik. O el eleman banlandı, raporlama da çok büyük bir etken gerçekten.

Evet çok büyük ihtimalle yersin. Bu gibi sorunların önüne geçebilmek adına sıralı modu oynamanızı tavsiye ederim.

@OSAYİSAMUEL ırkçılık yapan bir adamı 5 premade rapor etmiştik. O el eleman banlandı, raporlama da çok büyük bir etken gerçekten.
Evet yüksek eloda 2 3 kişi replememiz yetiyor. Ben ve arkadaşım birini repledik. ve diğer maçın sonunuda arkadaşın ban yediği haberi geliyordu. Düşük eloda bu biraz daha düşük kendim deneyimledim. O yüzden lütfen rapor sistemini kullanın. Özellikle düşük elo için söylüyorum.

@OSAYİSAMUEL, kesinlikle. Raporlama sistemini kullanın ve bencil insanlar banlansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…