LoL'de feedlenirse ban yenir mi?

Bilerek besleme cezası genelde oyun bittikten 1 saat içinde falan veriliyor. Tabii bu süre değişebilir.

Umarım en kısa sürede banlanırsın.

Imtihan mısınız kardeş siz? Ben bunun gibiler yüzünden 50 defa tresh aldım ilk ben mid yazdım ve mide gitmeyi ilk ben kararlastirdim ona ragmen adam hem Ahri alıyor hem bana laf atiyor duzgunce ikaz etmeme ragmen anlamadi ve kufurler etti benim oyunum battı bu adamında oyunu batacak. Seninde başına bunun gibiler gelirse görürsün banı.

Riot sistemi geliştirdi. Gidip bilerek ölme durumlarında vs. ban yeniliyor ve umarım kalıcı olarak banlanırsınız.

Riot sistemi geliştirdi. Gidip bilerek ölme durumlarında vs. ban yeniliyor ve umarım kalıcı olarak banlanırsınız.

Sizin gibiler nasıl bir kafa yapısına sahip anlamıyorum. Aynisi senin başına gelse sende kendini kaybedersin. Sizin gibiler yüzünden bu tarz türemeler çıkıp oyunu zehir ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim oyunum battı, bu adamın da oyunu batacak.
Sizin gibiler nasıl bir kafa yapısına sahip, anlamıyorum
Anlamazsın kanka :D Çok da yorma kendini, biz bu tarz davranmıyoruz çünkü. Zarar görünce illa karşıya zarar verelim kafasında değiliz. Sizin kafa yapınız da ayrı bir değişik zaten. Anlamamanı doğal karşılıyorum. Her neyse bir dahaki sefere umarım kalıcı banlanırsınız. Daha da denecek bir şey yok, sinirlerinize hakim olamıyorsan da LoL oynamayın.

Anlamazsın kanka :D çok da yorma kendini, biz bu tarz davranmıyoruz çünkü. Zarar görünce illa karşıya zarar verelim kafasında değiliz. Sizin kafa yapınız da ayrı bir değişik zaten. Anlamamanı doğal karşılıyorum. Her neyse bir dahaki sefere umarım kalıcı banlanırsınız. Daha da denecek bir şey yok, sinirlerinize hakim olamıyorsan da LoL oynamayın.

Senin gibi milletin lanesine karışan, insanların sinirini bozmak için bu kadar cabalayan tipler olduğu sürece oyun zaten oynanmaz.

@Joey BadaSSs, yazdığım yorumdan bu anlamı çıkardıysan açıkçası diyecek bir şeyim yok. :) Daha okuduğunu anlamıyorsun çünkü.

Riot'un sistemini bilmiyorum ama tolerans gösterilebilir şu ana kadar kimse rage geçirip eli feedlemeyen görmedim açıkçası tabii kişiye göre değişkenlik durum bir dahakine küfür edenlere mute atip oyununuza devam edebilirsin tabii isterseniz de bu sinirden kurtulmak için LoL'u bırakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı