LoL'de feedlenirse ban yenir mi?

Adalet sadece taş duvarlarda yazan kurallardan ibaret değildir. Yerinde olsam aynısını yapardım, yapmama gerek kalmasın diye de kapalı seçimde oynamıyorum. Bence bu en doğrusu çünkü; bu arkadaş mide geçip oyun istediği gibi oynadığı zaman asla cezalandırılmayacaktı. Bu sayede oynamadan kaybetti. Adaleti sağlar yasa dışı yollar diye boşuna demiyor gazapizm abimiz.

@yaraliordek adaleti o şekilde sağlamaya devam edin o zaman. Sizin gibilere diyecek çok bir şey yok.

Ah şu güzel oyunun çöp kitlesi. Hadi o böyle bir aptallık yaptı da kaybetmeyi hak etti diyelim. Kalan kişilere ne olacak?

İlk defa yaptıysan muhtemelen bir şey olmayacaktır, üst üste her maç yaparsan ban yememen içten bile değil.

Ben oyundayım AA oynuyordum 2 10 5 falan gittim. Ark'in hesabı idi. Bilmeden oyun başı oldum sonra çok geriye düşüp öldüm. Yani feedledim beni başladılar galiba 2 kisi ban yer mi hesap ya da ban yerse kaç gün yer?

Bilerek mi kötü oynayıp feedledin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…