LoL'de feedleyin

Oyun güzel, kitlesi toksik.

Dedim ya kardeşim, kişiden kişiye değişir diye. Güzelin standartı yok, ayrıca kitlesi toksikse oyun güzel deyip geçilmemesi gerekiyor. Bir insanın ailevi değerlerine küfür etmesi falan sessize alınıp takılmayacak, normalleştirilecek şeyler değil. Neden insanlar o kitleli bir oyunu oynamak isteyesin? Takım oyunu değil mi bu? Özellikle gerekiyor iyi bir kitle.

Dedim ya kardeşim, kişiden kişiye değişir diye. Güzelin standartı yok, ayrıca kitlesi toksikse oyun güzel deyip geçilmemesi gerekiyor. Bir insanın ailevi değerlerine küfür etmesi falan sessize alınıp takılmayacak, normalleştirilecek şeyler değil. Neden insanlar o kitleli bir oyunu oynamak isteyesin? Takım oyunu değil mi bu? Özellikle gerekiyor iyi bir kitle.

LoL oynayanları anlayamıyorum dediğin için söyledim. 2011'den beri oynuyorum ve oyunun mantığı bence çok güzel tasarlanmış tek kusuru kitle ve bağımlı olanlar yıllardır oynayan kişiler ve eskiden kitlesi böyle değildi. 2015 civarlarında çok net hatırlıyorum oyuna yeni başlayanlara yardım ederlerdi chatten şimdiki gibi değildi yani. Mute atıp geçiyoruz bir zaman sonra bağışıklık kazanıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı