LoL'de şampiyon önerisi

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar genelde top ve SUP oynarım arada bir Jungle girerim. Bunlar da oynadığım şampiyonlar:

Heimerdinger Sett Teemo arada bir Quinn.
Kayn, Kha'Zix.
Lux, Morgana.

Bu tarz şampiyonlar oynuyorum acaba önerebileceğiniz top lane için karakter var mı?

Support olarak Tahmkench oynamayı öğrenirsiniz çok rahat win alabilirsiniz. Beraber oynayabileceğiniz bir adc olması işinizi kolaylaştırıp oynarken daha da zevk almanızı sağlar. Bu arada Tahmkench top'da da oynanabilir ve güçlü bor karakterdir.

Top Lane Cassiopeia güçlü.

Toplane: Shen, Malphite, Jax, Pantheon.
Jungle: Amumu, Sejuani.
SUP: Naut, karma, Pantheon.

Takım oyunu oynamak istersen bu şampiyonlarla kolaylıkla takımını taşıyabilirsin. Çoğunun ultisi savaş başlatmak veya savaşta önemli bir hamle yapmak için kullanılabiliyor.

**Topta vladimir ve yone öneririm.

Vladimiri mana sorunu olmaması ve can çalabilmesi koridoru yönetme konusunda avantaj sağladığı için öneriyorum. Belli ki teemo, quin ve heim oynadığınza göre uzun soluklu dövüşlere girmek yerine dürterek oynuyorsunuz. Vladimir de tam böyle bir karakter. Geç oyunu gerçekten güçlü.

Yone ise sett gibi dövüşebilen bir karakter. W'sü kalkan verebildiği için ve e skili ile dürterek oynayabileceğiniz için öneririm. İlk itemden sonra açılıyor. Kraken ya da mahvolmuş.

**Ormanda syhvana, xin zhao ve jarvan öneririm.

Kimse bu karakterlerin hasarını tahmin edemiyor. Shyvana ap kasarsan e skilin ve w skilin felaket vuruyor. Karşıdaki rakibi bir anda ya tekliyorsun tank varsa da eritiyorsun. Xin Zhao ve jarvan da takım savaşlarında ve bire birlerde güçlü.

**Supportta reneta glasc öneririm.

Ultisi rakibi birbirine saldırtıyor. Takım savaşlarında ultiyi 4 kişi yerse 4 kişi de birbirine saldırıyor üstüne senin takımın da saldırıyor. Ulti isabet ederse rakip %100 saldırı hızı kazanıyordu en son. Karşıda vayne gibi şampiyonlar varsa alınabilir. Ya da düz vuruş karakterleri varsa alınabilir. W'sü de yanlış hatırlamıyorsam takım arkadaşına basarsan öldüğünde direkt ölmüyor. Canı zamanla azalacak şekilde hayatta kalıyor. Bu anda birini keserse can kazanıyor ölmüyor. Yani aslında adc olan arkadaşınsa ve iyi anlaşabiliyorsanız bence çok güçlü bir karakter. Yeteneklerini neredeyse kimse bilmiyor.

**Topta Vladimir ve yone öneririm.

Vladimir'i mana sorunu olmaması ve can çalabilmesi koridoru yönetme konusunda avantaj sağladığı için öneriyorum. Belli ki Teemo, quin ve heim oynadığınza göre uzun soluklu dövüşlere girmek yerine dürterek oynuyorsunuz. Vladimir de tam böyle bir karakter. Geç oyunu gerçekten güçlü.

Yone ise Sett gibi dövüşebilen bir karakter. W'sü kalkan verebildiği için ve e skili ile dürterek oynayabileceğiniz için öneririm. İlk itemden sonra açılıyor. Kraken'ya da mahvolmuş.

**Ormanda syhvana, Xin Zhao ve jarvan öneririm.

Kimse bu karakterlerin hasarını tahmin edemiyor. Shyvana AP kasarsan e skilin ve W skilin felaket vuruyor. Karşıdaki rakibi bir anda ya tekliyorsun tank varsa da eritiyorsun. Xin Zhao ve jarvan da takım savaşlarında ve bire birlerde güçlü.

**Supportta Renata Glasc öneririm.

Ultisi rakibi birbirine saldırtıyor. Takım savaşlarında ultiyi 4 kişi yerse 4 kişi de birbirine saldırıyor üstüne senin takımın da saldırıyor. Ulti isabet ederse rakip %100 saldırı hızı kazanıyordu en son. Karşıda Vayne gibi şampiyonlar varsa alınabilir. Ya da düz vuruş karakterleri varsa alınabilir. W'sü de yanlış hatırlamıyorsam takım arkadaşına basarsan öldüğünde direkt ölmüyor. Canı zamanla azalacak şekilde hayatta kalıyor. Bu anda birini keserse can kazanıyor ölmüyor. Yani aslında ADC olan arkadaşınsa ve iyi anlaşabiliyorsanız bence çok güçlü bir karakter. Yeteneklerini neredeyse kimse bilmiyor.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ben mid lane için vlad oynamıştım ama hiç becerememiştim zor bir şampiyon.

Toplane: Shen, Malphite, Jax, Pantheon.
Jungle: Amumu, Sejuani.
SUP: Naut, karma, Pantheon.

Takım oyunu oynamak istersen bu şampiyonlarla kolaylıkla takımını taşıyabilirsin. Çoğunun ultisi savaş başlatmak veya savaşta önemli bir hamle yapmak için kullanılabiliyor.

Teşekkürler.

Support olarak Tahm Kench oynamayı öğrenirsiniz çok rahat Win alabilirsiniz. Beraber oynayabileceğiniz bir ADC olması işinizi kolaylaştırıp oynarken daha da zevk almanızı sağlar. Bu arada Tahm Kench Top'da da oynanabilir ve güçlü bor karakterdir.

Deneyeceğim.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ben mid lane için vlad oynamıştım ama hiç becerememiştim zor bir şampiyon.
Zor değil de el alışkanlığı istiyor diyelim. Katarina, irelia gibi. O el kabiliyetini kazanmak zor. Yoksa karakter basit :)

Destekte Nami gibi şampiyonlar oynarsanız, oyunu taşıma ihtimaliniz daha da artar. Üst koridor ve ormanda da tank olursa o oyunu kaybetme ihtimaliniz, çok çok düşük diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı