burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 27 Haziran 2025 #1 RAM 8 GB Ekran kartı APU sistem Anakart F2A68HM-DS2 İşlemci AMD A8 7650K Herhangi bir sabitleme ayarı açık değil. Neden olabileceğini bilen var mı? Normalde daha yüksek alıyordum.
Herhangi bir sabitleme ayarı açık değil. Neden olabileceğini bilen var mı? Normalde daha yüksek alıyordum.
mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.021 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 27 Haziran 2025 #2 LoL'de performans tarafında sorun var. Son gelen güncellemeden sonra bende de ayarlar bozuldu. DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurmayı dene başka oyunda oluyor mu? Artı 0 Eksi
LoL'de performans tarafında sorun var. Son gelen güncellemeden sonra bende de ayarlar bozuldu. DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurmayı dene başka oyunda oluyor mu?
Taha_Erdem Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 Güncellemeleri sil. Son düzenleme: 27 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.250 Çözümler 86 27 Haziran 2025 #4 Birkaç kez Alt Tab yapıp veya tam ekran moduna alır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 27 Haziran 2025 #5 mustafaaozk dedi: LoL'de performans tarafında sorun var. Son gelen güncellemeden sonra bende de ayarlar bozuldu. DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurmayı dene başka oyunda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam başka oyunda olmuyor. Denedim düzelmedi bu arada. Hououin Kyouma dedi: Birkaç kez Alt Tab yapıp veya tam ekran moduna alır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam Alt Tab atıyorum giriyorum FPS 100 gözüküyor 80e düşüyor geri sabitleniyor 60a. Taha_Erdem dedi: Güncellemeleri sil. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarla girince oynayamıyoruz sanırım öyle. Hououin Kyouma dedi: Birkaç kez Alt Tab yapıp veya tam ekran moduna alır mısın? Genişletmek için tıkla... Oyun tam ekranda bu arada Artı 0 Eksi
mustafaaozk dedi: LoL'de performans tarafında sorun var. Son gelen güncellemeden sonra bende de ayarlar bozuldu. DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurmayı dene başka oyunda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam başka oyunda olmuyor. Denedim düzelmedi bu arada. Hououin Kyouma dedi: Birkaç kez Alt Tab yapıp veya tam ekran moduna alır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam Alt Tab atıyorum giriyorum FPS 100 gözüküyor 80e düşüyor geri sabitleniyor 60a. Taha_Erdem dedi: Güncellemeleri sil. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarla girince oynayamıyoruz sanırım öyle. Hououin Kyouma dedi: Birkaç kez Alt Tab yapıp veya tam ekran moduna alır mısın? Genişletmek için tıkla... Oyun tam ekranda bu arada
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.250 Çözümler 86 27 Haziran 2025 #6 burk19 dedi: Oyun tam ekranda bu arada Genişletmek için tıkla... Çerçevesiz modunu denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 27 Haziran 2025 #7 Hououin Kyouma dedi: Çerçevesiz modunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam LoL'ün dosya konumundan EXE'sini bulup tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini tikledim. Şu an sabit kalmıyor ama normalden 5 10 FPS daha düşük alıyorum böyle çözdüm su an. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Çerçevesiz modunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam LoL'ün dosya konumundan EXE'sini bulup tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini tikledim. Şu an sabit kalmıyor ama normalden 5 10 FPS daha düşük alıyorum böyle çözdüm su an.