S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Eylül 2021 #1 LoL güncelleme yapılamadı. Güncelleme sırasında bir hata oluştu ve onarımdan sonra bile giderilemedi yazıyor. Ne yapmalıyım?
LoL güncelleme yapılamadı. Güncelleme sırasında bir hata oluştu ve onarımdan sonra bile giderilemedi yazıyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm S S SALOOWEN 3 Eylül 2021 Çözüldü: Valorant mavi ekran ve güncelleme yapılamadı hatası şurdaki çözümü denemeyi düşündüm de olmazsa onu deneyeyim. Çok ilginç . Bu attığım işe yaramadı ama önce kaldırıp geri dönüşüm kutusundan geri koyunca oldu
Çözüldü: Valorant mavi ekran ve güncelleme yapılamadı hatası şurdaki çözümü denemeyi düşündüm de olmazsa onu deneyeyim. Çok ilginç . Bu attığım işe yaramadı ama önce kaldırıp geri dönüşüm kutusundan geri koyunca oldu
ArVeLos Femtopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Oyun dosyalarını yenilemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Eylül 2021 #3 Silip tekrar mı yükleyeyim yani ? Artı 0 Eksi
ArVeLos Femtopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 Silinen üye dedi: Silip tekrar mı yükleyeyim yani ? Genişletmek için tıkla... İstemciyi çalıştırın, sağ üsteki çarka basıp onarım butonuna tıklayın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Silip tekrar mı yükleyeyim yani ? Genişletmek için tıkla... İstemciyi çalıştırın, sağ üsteki çarka basıp onarım butonuna tıklayın.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Eylül 2021 #5 Çözüldü: Valorant mavi ekran ve güncelleme yapılamadı hatası şurdaki çözümü denemeyi düşündüm de olmazsa onu deneyeyim. Çok ilginç . Bu attığım işe yaramadı ama önce kaldırıp geri dönüşüm kutusundan geri koyunca oldu Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü: Valorant mavi ekran ve güncelleme yapılamadı hatası şurdaki çözümü denemeyi düşündüm de olmazsa onu deneyeyim. Çok ilginç . Bu attığım işe yaramadı ama önce kaldırıp geri dönüşüm kutusundan geri koyunca oldu