LoL'de hasar çıkaramıyorum

732017

Decipat
Arkadaşlar LoL'e başladım. Türlü türlü karakter seçiyorum ama hiçbiri iyi hasar vermiyor. Oyun başlıyor minyon öldürüp seviye kasıyorum. Ama rakip çıkınca ben ne kadar vursam da rakibin canı hiç gitmiyor ama o bana 2 kere vurunca ölüyorum neden? Ayrıca altınları harcıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir karakter seç ve onu öğren. YouTube'da her şampiyon için öğretici var. Farklı türde şampiyonlar var suikastçi büyücu tank vs. Sana hitap eden birini seç ve sadece onda ustalaşmaya çalış. Zamanla diğer mekanikleri çözersin. (Ufak bir tavsiye; LoL oynamayın.)

Denerim teşekkür ederim. Direkt başlar başlamaz rakibe mi bastırıyım?
Şaka yapmış arkadaş öyle olmaz. Dediğim gibi öğretici izle.

Ayrıca her şampiyon türünün ayrı bir görevi olduğunu unutma. Tank ile adamlara pat küt dalamazsın sen hasar tanklicaksın takımın vurucak. Aynı şekilde Nişancı karakter ile her önüne gelene saldırmayacaksın. Tek yeme ihtimalin çok yüksek

Tek bir karakter seç ve onu öğren. YouTube'da her şampiyon için öğretici var. Farklı türde şampiyonlar var suikastçi büyücu tank vs. Sana hitap eden birini seç ve sadece onda ustalaşmaya çalış. Zamanla diğer mekanikleri çözersin. (Ufak bir tavsiye; LoL oynamayın.)
Bende her karakter çıkmıyor. Mesela insanlar Shaco kullanıyor bende listede yok. Sonradan mı açılıyor?

Ayrıca her şampiyon türünün ayrı bir görevi olduğunu unutma. Tank ile adamlara pat küt dalamazsın sen hasar tanklicaksın takımın vurucak. Aynı şekilde Nişancı karakter ile her önüne gelene saldırmayacaksın. Tek yeme ihtimalin çok yüksek
Teşekkür ederim. Kalista hangisi oluyor?

Bende her karakter çıkmıyor. Mesela insanlar Shaco kullanıyor bende listede yok. Sonradan mı açılıyor?

Teşekkür ederim. Kalista hangisi oluyor?
Oynadıkça mavi öz denen oyun içi parayı kasıyorsun. Mavi öz ile marketten yeni şampiyonları açıyorsun.
Kalista nişancı. Zor bir hero bence daha basitleriyle başla.

Oynadıkça mavi öz denen oyun içi parayı kasıyorsun. Mavi öz ile marketten yeni şampiyonları açıyorsun.
Kalista nişancı. Zor bir hero bence daha basitleriyle başla.
Tamamdır. Miss Fortune devam ederim.

Şaka yapmış arkadaş öyle olmaz. Dediğim gibi öğretici izle.
Çözüldü olarak işaretleyeceğim teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı