LoL'de hasar çıkaramıyorum

Öncelikle hangi koridor oyuncusu olacağınızı belirleyin, sonrasında o koridora ait bir karakter üzerinde ustalaşmaya çalışın. Şampiyon havuzunuzu sonradan geliştireceksiniz. Önceliğiniz 1 ya da 2 sampiyonda ustalaşmak olsun, belirlediğiniz karakterin oynanış videolarını, montajlarını, eğitim videolarını vs. izleyin YouTube üzerinden.

Oynadığın karakter ve role göre değişir eğer support isen tank isen hasar çıkartamıyor olman normal ama adc oynayıp mesela mf alıp doğru itemleri çıkmazsan karşıya göre yine hasar çıkartamazsın sana şöyle örnek vereyim mf in kritiği çok güzel tetikleniyor adc rolündesindir mf alırsın kraken tahsildar ebedi doninik kanasusamış bombardıman çıkarsın o zaman çoğu zaman tank dışındaki diğer karakterlere 1 tane düz 1 tane 1 tane q vurduğunda adam çoktan ölmüş olur. Jung oynarsın ww gibi full can çalma çıkarsın ulti atıp q ile önüne kayıp e ile korkuttuktan sonrasında dönen q ile yine hasar çıkartabilirsin gibi gibi

Yanlış anlamazsanız ayrıyeten tavsiyede de bulunmak istiyorum, LoL'ü çok ileriye seviye oynayacağım diye hırs yaparak uğraşmayın, eğlenin ve çıkın. Çünkü çok uzun zamanınızı alacak bir oyundan bahsediyoruz. Support main olarak, ADC Duom ile birlikte 10 yıl kadar bot lane oynadım. Çok ciddiye alarak oynardık oyunu, keyif aldığın kadar stres de yapiyorsun bu oyunda, şimdi bıraktık. Dönüp bakıyorsun ne için bu kadar hırs yaptım diye, istediğim lige cıktım da ne oldu diye düşünürsün, yaptığım strese değer miydi? Boşa geçen zamanınıza üzülürsünüz. Hırs ve stres odaklı olmayan başka oyunlar oynarsanız en azından vaktimi keyifle geçirdim dersiniz, illa ki LoL oynayacağım diyorsaniz tavsiyem lig için oynamamanızdır.

Oyunu öğrendim. Video izlemiştim 2 tane. Şimdi karakterler ile alakalı video izlerim.

Miss Fortune oyunun erken aşamalarında güçlüdür. Ama bu direkt adamlara girmeniz gerekir anlamına gelmez. Nişancı oynuyorsanız hasar kolayca çıkar, nişancılar uzun takasları sever genelde. Savaşları uzatın. Burada en önemli konu menzilini korumak. Yakıncı şampiyonlar sana rahat vurabiliyorsa sen neden nişancı oynarsın? Vur-kaç yapmayı (kite atmak) deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı