LoL'de her karakter taşır mı?

Warbandb

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bir 4-5 gün önce sana özel mağzada indirimli diye gecenin kılıcı Yasuo aldım. Oyun girmeye başladığımda bir baktım ki Yasuo her 7 maçtan 6'sında banlandığını veya benden önce alındığını gördüm. Neyse diyerek lig yükeldikçe Yasuo'nun ban rate ve pick rate'sinin azaldığını bilerek umursamadım ama bir şey fark ettimki Yasuo ne kadar kasılsamda CS'de dakikayı katlasamda killde çift sayılara ulaşsamda oyun taşımıyor. Şimdi canım çok sıkkın Yasuo'dan başka bir taşıyan karakterle oynadığımda iç sesin o kadar para verdin Yasuo oynasana diyor xd yani ne yapayım sizce Yasuo için taşıyan bir oyun tarzınız var mı? Biliyorsunuz sizde zaten derecelide takımda en az 2-4 feeder olmazsa olmuyor hele bot lane... Neyse sizin bir düşünceniz var mı bu konu hakkında?

Not lig: Bronz (mmr gümüşleri görüyor 1-2 kere altında görmüştüm).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı karakterlerin çok kassa bile oyunu kazandıramadığı doğrudur. Burda oyuncu devreye giriyor. Ben Yasuo oynamanı önermem. Ondan çok daha işlevli ve daha kolay win aldırabilecek çarlar var. Ama Yasuo oynamak istiyorsan da takımı taşıyıp lig atlamak sana kalmış. Bulunduğun eloda her çarla oyun taşınır.

Her karakter taşımaz örneğin Zed tanklara karşı hiçbir şey yapamıyor karakter tamamen ADC teklemek üzerine kurulmuş top lane iş yapmazsa oyun gider.

Arkadaşlar merhaba ben bir 4-5 gün önce sana özel mağzada indirimli diye gecenin kılıcı Yasuo aldım. Oyun girmeye başladığımda bir baktım ki Yasuo her 7 maçtan 6'sında banlandığını veya benden önce alındığını gördüm. Neyse diyerek lig yükeldikçe Yasuo'nun ban rate ve pick rate'sinin azaldığını bilerek umursamadım ama bir şey fark ettimki Yasuo ne kadar kasılsamda CS'de dakikayı katlasamda killde çift sayılara ulaşsamda oyun taşımıyor. Şimdi canım çok sıkkın Yasuo'dan başka bir taşıyan karakterle oynadığımda iç sesin o kadar para verdin Yasuo oynasana diyor xd yani ne yapayım sizce Yasuo için taşıyan bir oyun tarzınız var mı? Biliyorsunuz sizde zaten derecelide takımda en az 2-4 feeder olmazsa olmuyor hele bot lane... Neyse sizin bir düşünceniz var mı bu konu hakkında?

Normal oyunda girebilirsiniz ban derdi yok her lanede her şey oynanıyor mid Soraka gördü bu gözler.

Ligim Gold. Ben genelde bot gidiyorum. Main SUP zaten. Bazı Hero'lar acayip güçlü oluyor bence oyundaki Hero'lar eşit güçte değil. Maça Duo olarak girmiyorum hep tek giderim. Benim mantığımda bot kasarsa o oyun genelde Win oluyor. ADC'yi kastırıyorum kendimde bayağı zorlayacak alanı daraltacak Hero'lar alıyorum. Şifacı az alıyorum çünkü yanımdaki adamın nasıl ADC oynadığını bilmiyorum. Genelde AP Hero'lar alıyorum bayağı etkili oluyor özellikle bu liglerde böyle. Mesela Morgana Lux Zyra gibi. En kral herom Xerath çünkü yaklaşmadan uzaktan can indiriyorum. Pasifi de düz vuruşta mana dolduruyor. Bunun haricinde Jungle da Kha'Zix Kayn Master gibi Hero'lar çok hızlı orman döndüğünden çok rahat Win alınabiliyor.

Her karakter taşımaz örneğin Zed tanklara karşı hiçbir şey yapamıyor karakter tamamen ADC teklemek üzerine kurulmuş top lane iş yapmazsa oyun gider.

Normal oyunda girebilirsiniz ban derdi yok her lanede her şey oynanıyor mid Soraka gördü bu gözler.

Mid Soraka çok yapmışımdır 1 kez bile ezilmedim midde hatta 2 kule de gider hep.

Ligim Gold. Ben genelde bot gidiyorum. Main SUP zaten. Bazı Hero'lar acayip güçlü oluyor bence oyundaki Hero'lar eşit güçte değil. Maça Duo olarak girmiyorum hep tek giderim. Benim mantığımda bot kasarsa o oyun genelde Win oluyor. ADC'yi kastırıyorum kendimde bayağı zorlayacak alanı daraltacak Hero'lar alıyorum. Şifacı az alıyorum çünkü yanımdaki adamın nasıl ADC oynadığını bilmiyorum. Genelde AP Hero'lar alıyorum bayağı etkili oluyor özellikle bu liglerde böyle. Mesela Morgana Lux Zyra gibi. En kral herom Xerath çünkü yaklaşmadan uzaktan can indiriyorum. Pasifi de düz vuruşta mana dolduruyor. Bunun haricinde Jungle da Kha'Zix Kayn Master gibi Hero'lar çok hızlı orman döndüğünden çok rahat Win alınabiliyor.

Mid Soraka çok yapmışımdır 1 kez bile ezilmedim midde hatta 2 kule de gider hep.

Ligim bronz dostum ne bekliyorsun.

Bronzlukla ilgisi yok. Bir Skin bedavaya alınacakkan para vermek hata. LoL'de taşımak konusu çok farklı. Sabah bir girersiniz SUP ile 2 penta atıp 30 kill alırsınız diğer maç mid ile 0/10 alırsınız.

Bazı karakterlerin çok kassa bile oyunu kazandıramadığı doğrudur. Burada oyuncu devreye giriyor. Ben Yasuo oynamanı önermem. Ondan çok daha işlevli ve daha kolay Win aldırabilecek çarlar var. Ama Yasuo oynamak istiyorsan da takımı taşıyıp lig atlamak sana kalmış. Bulunduğun eloda her çarla oyun taşınır.

Hocam ben mid Support'ta Galio oynuyorum. Bildiğim yegane karakter. Dediğiniz gibi işlevsel ve kolay kazandıracak çar ne önerebilirsiniz? Or

Bronzlukla ilgisi yok. Bir skin bedavaya alınacakkan para vermek hata. LoL'de taşımak konusu çok farklı. Sabah bir girersiniz SUP ile 2 penta atıp 30 kill alırsınız diğer maç mid ile 0/10 alırsınız.

Bronz ligi çok değişik bir yer hocam ben 2 ay önce başladım ve ben acemi olduğumu düşünmeme rağmen kafayı yiyorum her derecelide adamlar oyunu bozup bir daha girip alıcağımız çarları banlarlar "sektör acımasız kanka yapacak bir şey yok" derler bir de.

Hocam ben mid Support'ta Galio oynuyorum. Bildiğim yegane karakter. Dediğiniz gibi işlevsel ve kolay kazandıracak çar ne önerebilirsiniz? Or.

Veigar oynayın hocam early Game'de Q ile farm temizleyin etliye sütlüye bulaşmayın latede 1000 AP kafalarına kafalarına kötülük atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı