LoL'de hesap satan birisini şikayet edebilir miyim?

Kenedy1224

Decapat
Daha fazla  
Dostlar oyunuma bir mid Samira geldi, en baştan bir terslik, kötülük vardı mid Samira olur mu ki? Adam benim oyunumu domine etmeye başladı sonra da rankımı sordu, ben de dalga geçmek için yok dedim. Beyefendi elmasmış ki smurf olması bile sinir bozucu ve bundan sonra bana hesap kasıp sattığını söyledi. Sövdüm ve bunun yasal olmadığını söyledim. Ben bundan para kazanıyorum sana ne gibi bir şey yazdı. Ne yazdığından emin değilim. Eğer Riot'a ticket atarsam bu adamın hesabı ban yer mi? Gerçekten sinirim bozuldu ve travma yarattı. Artık her seçim ekranında: Samira banlayın, her an karşınıza gelebilir yazıyorum. Korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap satışı ve boost hizmeti birçok kişi tarafından yapılıyor, 10 kişiden 1 kişi falan banlanıyordur herhalde. Ek olarak altı üstü bir oyunu da bu kadar umursama.

Riot istese hepsini havada karada halleder küfürden tutunda hile eloboost vs ama onun için bir nevi gelir kaynağı bu hesaplar Valorant'ta nasıl HWID ban atabiliyor bunu LoL'de getir kufure getir bak 1 ayda tüm TR serverı nasıl mum gibi oluyor ayni sekilde Gold Support main adam aniden cha gibi mid lane vlad oynuyorsa bunda bir problem vardir degil mi riotcuğum ama Riot ne diyor"bazı oyuncularımızın eloboost yaptığından tamamen emin olamıyoruz" bu ne demek(oyuna para akisi devam etmesi icin goz gore gore elo boostlayanlari banlamiyoruz)kısaca alan mutlu veren mutlu olduğu sürece çok bekleriz ban olaylarını.

Etik değil. Bir şekilde şikayet etsen bile kanıt sunmadığın için şikayet düşebilir, denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı