LoL'de HWID ban var mı?

WhoGOD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise son ;)
Merhaba. League of Legends da Valorant gibi HWID ban atıyor mu? Yoksa sadece hesap banı mı atıyor? Şimdiden teşekkürler.

Hayır demek istediğim girdiği her hesap mı ban yiyor?
Bu cihaz yasakalnmış diyorya bir hesaba girdiğinde o hesaba siz girebiliyor musunuz mesela?

Geç ama cevap vereyim HWID ban var geçen skin changer açtım ban yedim oyuna başka hesaptan girerken bu cihazın oyuna erişimi yasaklanmıştır dedi.

Geç ama cevap vereyim HWID ban var geçen skin changer açtım ban yedim oyuna başka hesaptan girerken bu cihazın oyuna erişimi yasaklanmış.

Geç ama cevap vereyim HWID ban var geçen skin changer açtım ban yedim oyuna başka hesaptan girerken bu cihazın oyuna erişimi yasaklanmıştır dedi.

Merhaba, HWID ban yediğinizi söylemişsiniz. Aynısını ben de yedim. Banınız açıldı mı ve tam olarak ban yiyeli kaç ay oldu? Cevap verip yardımcı olursanız cok sevinirim. Cevabınızı bekliyorum iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden LoL'de HWID ban sistemi yoktu. Sonradan eklendi. Valorant'taki gibi HWID ban sistemi var ve hile açarsanız da eskisi gibi sadece hesap banlanmıyor, HWID de banlanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı