LoL'de ilk maçım

Oynama sil bence. Bir süre sonra zevk almayacaksın, sadece kazanmak isteyeceksin ve türlü sebeplerden hak ettiğin maçı kaybettiğinde sinir krizleri geçireceksin. LP eriyecek falan boşver. Kitleside kanser zaten. İlla oynayacağım diyorsan sen biliyin emmi

Merhaba, tavsiyem EUW Serverinde oynaman yönünde olacaktır, hem oyun olarak kendini daha fazla geliştirirsin. Server içerisinde çok fazla muhabbet olmadığından herkes oyununa odaklanıyor.

LoL oynamamanı öneririm yoksa kendini sinir krizi geçirirken bulabilirsin eğer illa oynamak istiyorum diyorsan yapay zekaya karşı seviyene göre oynayarak kendini geliştirebilirsin.

Bu kadar haklı bir yorum görmedim anlı olsa da öpsem.

LoL'de ilk maçım 1/25/1 şeklinde sonuçlandı. Daha iyi sonuçlar için ne yapmalıyım?
Oyunu bırakmalısın normal değil o skor. Hazır ilk maçın hiç başlama.

Ben en son Ranked'de 1/12/0 falan gitmiştim. Hem bilerek trollemiştim. Şu an ban yedim mi bilmiyorum .

Ben de ara sıra arkadaşlarımla giriyorum. Cidden çok kanser insanlar var. Durduk yere birinin annesine sövüp komik olduklarını sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…