Daha az önce maçtan çıktım Allahı aşkınıza yapmayın ya.Şu anda LoL oynayamıyorsunuz. Son gelen 64 bit güncellemesi sonucunda şu anda leagueoflegends-git scripti hariç hiçbir LoL çalıştırma yardımcısı oyunu açmıyor. leagueoflegends-git ise en fazla 2-10 FPS veriyor ve sürekli olarak oyundan atıyor. Bir dahaki yamaya kadar beklemenizi öneririm. Dediğim gibi, şu anda oyun hiç açılmıyor, çalışmıyor.
#Chaotic AUR gerektirir. Yay/AUR ile derlemeyin.
#Bağımlılık dahili kurulum kodu. Bazıları sizde elbette yüklü olabilir.
sudo pacman -S lutris lutris-wine-git wine-gecko wine-mono wine-lol llvm lib32-llvm
Bu yamada ne olacak? Şu an güzelce çalışıyor bende ama ilerleyen zamanda ne bekliyor?13.8 yamasinda gelmeyecek mi o?
Siz hiç bu redditi kullandınız mı? Düzgün çalıştığına emin misiniz?Daha az önce maçtan çıktım Allahı aşkınıza yapmayın ya.
Bash:#Chaotic AUR gerektirir. Yay/AUR ile derlemeyin. #Bağımlılık dahili kurulum kodu. Bazıları sizde elbette yüklü olabilir. sudo pacman -S lutris lutris-wine-git wine-gecko wine-mono wine-lol llvm lib32-llvm
Ben ilk oyunları kurmaya başlamadan önce bu kodu yazdıktan sonra meydana gelen Wine Manager ile ilk Wine genel kurulumumu tamamlıyorum. Tamamlamasanız da her şey açılıyor ama daha itinalı hissettiriyor. Denemenizi öneririm.
Ardından Lutris'i açın ve LoL kurulumunu başlatın. Gayet basit yani.
Sizden farklı olabilecek diğer değişkenlerim:
İntel-NVIDIA sistem.
X11 Pencere Sistemi.
GNOME (Debloated) (Öneririm bu arada İlk açılışta 680-750 MB RAM kullanıyor üstüne üstlük i3, Hyprland gibi birçok alternatif ortamlar da denedim ama GNOME'dan yüksek hiçbiri vermiyor. XFCE elbette buna açık ara farkla dahil.)
Konu sahibine:
Arch Linux tercih edin ilerleyen zamanda. Şimdilik EOS GNOME öneririm.
Bu yamada ne olacak? Şu an güzelce çalışıyor bende ama ilerleyen zamanda ne bekliyor?
Reddit'i kullanıyorum konu bu değil, burda en basitinden çok önemli bir şey var. Millet yaşıyorsa bu benim yaşayacağımı kesinkes bir biçimde doğrulamaz.Siz hiç bu redditi kullandınız mı? Düzgün çalıştığına emin misiniz?
Oynamaya devam edin. Sıkıştığında direkt olarak atıyor. Sırf oyunun bağımlısı olduğum için herşeyi denedim, bu hatanın çözümü yok. Şu anda Lutris'de çalışıyormuş ancak hala hatalar varmış. Bazı oyuncuların WINEDEBUG'ını doğru şekilde verdiğini söylüyor.
Ayrıca söylediklerim dün içindi ve hala sıkıntılar var. Bilgisayarınız çok iyi değilse mümkün değil oynayamazsiniz.
Artık oyun yükleniyor fakat açılmıyormuş.
Ram kullanimlariyla bunun alakası yok. Dünkü yaptığım yorum dundeydi, yapılan değişikliğe bir şey diyemem. Dün calismiyordu, güncelleme geldi, hala duzgun çalışmıyor. Açılmasına rağmen hala daha sorunlu.Reddit'i kullanıyorum konu bu değil, burda en basitinden çok önemli bir şey var. Millet yaşıyorsa bu benim yaşayacağımı kesinkes bir biçimde doğrulamaz.
Sen ne dedin? Kimsede çalışmıyor dedin. Ben de diyorum ki bende çalışıyor öyle kesin kesin konuşma diyorum. Ben hiçbir farklılık da sezmedim oyun içinde.
Ama RAM kullanımları çok yüksek onu söyleyeyim. 16 GB'ın yer yer 10'a varacak kadarını kullanıyor.
Benimkide Intel-Nvidia. Gnome düşünmüyordum KDE seviyorum ama öneriniz için sağolunDaha az önce maçtan çıktım Allahı aşkınıza yapmayın ya.
Bash:#Chaotic AUR gerektirir. Yay/AUR ile derlemeyin. #Bağımlılık dahili kurulum kodu. Bazıları sizde elbette yüklü olabilir. sudo pacman -S lutris lutris-wine-git wine-gecko wine-mono wine-lol llvm lib32-llvm
Ben ilk oyunları kurmaya başlamadan önce bu kodu yazdıktan sonra meydana gelen Wine Manager ile ilk Wine genel kurulumumu tamamlıyorum. Tamamlamasanız da her şey açılıyor ama daha itinalı hissettiriyor. Denemenizi öneririm.
Ardından Lutris'i açın ve LoL kurulumunu başlatın. Gayet basit yani.
Sizden farklı olabilecek diğer değişkenlerim:
İntel-NVIDIA sistem.
X11 Pencere Sistemi.
GNOME (Debloated) (Öneririm bu arada İlk açılışta 680-750 MB RAM kullanıyor üstüne üstlük i3, Hyprland gibi birçok alternatif ortamlar da denedim ama GNOME'dan yüksek hiçbiri vermiyor. XFCE elbette buna açık ara farkla dahil.)
Konu sahibine:
Arch Linux tercih edin ilerleyen zamanda. Şimdilik EOS GNOME öneririm.
Bu yamada ne olacak? Şu an güzelce çalışıyor bende ama ilerleyen zamanda ne bekliyor?
Siz hiç bu Reddit'i kullandınız mı? Düzgün çalıştığına emin misiniz?
Oynamaya devam edin. Sıkıştığında direkt olarak atıyor. Sırf oyunun bağımlısı olduğum için her şeyi denedim, bu hatanın çözümü yok. Şu anda Lutris'de çalışıyormuş ancak hala hatalar varmış. Bazı oyuncuların wınedebug'ını doğru şekilde verdiğini söylüyor.
Ayrıca söylediklerim dün içindi ve hala sıkıntılar var. Bilgisayarınız çok iyi değilse mümkün değil oynayamazsiniz.
Artık oyun yükleniyor fakat açılmıyormuş.
13.8'de 64 bit sorunlarını çözerlerse gelebilir. Hala tam değil yalnız destek.Benimkide Intel-Nvidia. Gnome düşünmüyordum KDE seviyorum ama öneriniz için sağolun
13.8 de düzelecek galiba. Tam Linux desteği gelir mi?
13.8'de 64 Bit sorunlarını çözerlerse gelebilir. Hala tam değil yalnız destek.
Ayrıca 13.7 yamasında da bu sorunun çözülme ihtimali var. Belli olmaz.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca Sway'de çok iyi bir şekilde çalışıyor şu anda. XFCE compositorsüz iğrenç bir hale bürünüyor, KDE'de öyle fakat KDE'nin ana olayı compositor olduğundan tavsiye etmem ki KDE'de kapatmak bir hayli uzun sürüyor. GNOME compositor odaklı olduğu için kapanmıyordu sanırsam.Wayland veya kompositoru kapali XFCE/X11 olan dagitimlardan yuksek FPS ve lagsiz oyun deneyimleri yasabilirsiniz.
Yakinda Xwayland cikacak XFCE icin o zaman cok daha iyi olacak.