LoL'de Jungle nasıl oynanır?

Mid Pantheon ADC heim oynuyorum 21 levelim fakat oyunuma gelen Jungle'ler ya karakter denemeye giriyor ya da çok kötü oynuyorlar. Bende Jungle başlamak istiyorum sorularım şunlar:
1.Jungle'de hangi karakterleri önerirsiniz?
2.Jungle hakkınna hiç deneyimim yok hangi canavar vs keseceğiz neler yapacağız onları gösteren bildiğiniz rehber varsa link atarsanız iyi olur.

Mid Pantheon ADC heim oynuyorum 21 levelim fakat oyunuma gelen Jungle'ler ya karakter denemeye giriyor ya da çok kötü oynuyorlar. Bende Jungle başlamak istiyorum sorularım şunlar:
2.Jungle hakkınna hiç deneyimim yok hangi canavar vs keseceğiz neler yapacağız onları gösteren bildiğiniz rehber varsa link atarsanız iyi olur.

Lynx çerez diye bir kanal var e-spor koçluğu yapıyor işine yarayabilir Jungle çok kampsamlı bir koridor tavsiyem basitlerle başla Warwick Master falan.

Master ile başlayabilirsin küçük özellikler var onlardan 1 tanesini çarpma alman şart onu almazsan Jungle oynayamazsın zaten oyun başladığında ilk önce Jungle'nin sağ orta kısmında kırmızı ağaç adam gibi bir şey var onu kes sonra dolaş başka canavarları da kes öyle öyle kasıl işte.

Şu an bu forumdan alacağın tavsiyelerin neredeyse hiçbirini oyunda kullanamayacaksın çünkü oyuna yeni başladın, rolden daha çok terimleri öğrenmeye çalış, örneğin:
camp: rakip koridor oyuncusuna zincirleme gank atmak.
camp (orman yaratıkları): rakip ve senin tarafında toplam 12 tane tarafsız, 2 tane de destansı tarafsız yaratık.
gank: koridor oyuncuna yardım edip rakibini kesmek/spellerini kullandırtmak.
full clear: tüm kamplarını dönmek.
Bunlar sadece 2 3 tanesi, bana soracak olursan oyunu bu saatten sonra öğrenmeye çalışmak yerine başka oyunlara yönelmen daha iyi olur, LoL eskisi gibi eğlenceli bir oyun değil çünkü.

Hecarim, Sejuani gibi takım savaşında etkili şampiyonları oynayabilirsiniz. Ormana daha çok tank odaklı şampiyonların alınmasını tavsiye ediyorum. Takım kötü olsa da takım savaşında iyi kötü iş yapıyor ve orman kampının tamamını dönün, dönmeyi ihmal etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı