LoL'de kaç main olmalı?

İtoshi

Decapat
Daha fazla  
LoLde şuan kayn mainim ve jg oynuyorum sizce 2. bi lane yada 2. bi jg herosu daha mı iyi olur daha mı kötü? Zevk almak için oynuyorum. Yada Bunların Yerine Bir Tane Darius Yada Garen Kapsülü Açsam Mantıklı Olurmu

2-3 karakter az gelebilir gerçekten gelişmek istiyorsanız 5-6 karakterde iyi denilebilecek seviyeye ulaşman gerek. Tek lane main de olmamanı öneririm seçtiğin lane gelmezse sorun yaşarsın.

LoL'de şu an Kayn mainim ve jg oynuyorum sizce 2. bir lane ya da 2. bir jg Hero'su daha mı iyi olur daha mı kötü? Zevk almak için oynuyorum. Ya da Bunların Yerine bir tane Darius'ya da Garen Kapsülü Açsam Mantıklı olur mu?

Tek şampiyon oynamayın. Main karakteriniz olsun ama her Lane'de oynanacak şampiyonunuz olsun.

LoL'de şu an Kayn mainim ve jg oynuyorum sizce 2. bir lane ya da 2. bir jg Hero'su daha mı iyi olur daha mı kötü? Zevk almak için oynuyorum. Ya da Bunların Yerine bir tane Darius'ya da Garen Kapsülü Açsam Mantıklı olur mu?

Bence her koridordan en az 2 karakter öğrenmen iyi olur.

Çok eskiden lol oynamışlığım var fakat MOBA oyunlarının temelinde yatan mantıkla hareket edersek karakter üzerinde mainleşmektense oynadığın koridor/rol üzerinde mainleşmek daha mantıklı. Metaya göre de oynama sıklığını arttırıp tecrübeleneceğin karakterlerini belirlersin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı