Kaç Lane Önerirsin2-3 karakter az gelebilir gerçekten gelişmek istiyorsanız 5-6 karakterde iyi denilebilecek seviyeye ulaşman gerek. Tek lane main de olmamanı öneririm seçtiğin lane gelmezse sorun yaşarsın.
LoL'de şu an Kayn mainim ve jg oynuyorum sizce 2. bir lane ya da 2. bir jg Hero'su daha mı iyi olur daha mı kötü? Zevk almak için oynuyorum. Ya da Bunların Yerine bir tane Darius'ya da Garen Kapsülü Açsam Mantıklı olur mu?
Midde zed ve yasuo var jg kayn alt konusunda bilemiyorum ama top olabilir.Tek şampiyon oynamayın. Main karakteriniz olsun ama her Lane'de oynanacak şampiyonunuz olsun.
LoL'de şu an Kayn mainim ve jg oynuyorum sizce 2. bir lane ya da 2. bir jg Hero'su daha mı iyi olur daha mı kötü? Zevk almak için oynuyorum. Ya da Bunların Yerine bir tane Darius'ya da Garen Kapsülü Açsam Mantıklı olur mu?
Birde sence skini asıl mainime mi alayım her mainimde 1 tane olsa daha mi iyiTek şampiyon oynamayın. Main karakteriniz olsun ama her Lane'de oynanacak şampiyonunuz olsun.
Bir de sence skini asıl mainime mi alayım her mainimde 1 tane olsa daha mi iyi.
Alt Ve Support Dışı Bütün Laneler İyi Bir Tercih Mi?Yani beğendiğin bir kostüm varsa alabilirsin oynadığın karakterlere bu tamamen senin tercihine kalmış.
Şimdi adc dışı her lane okey mi?Tek şampiyon oynamayın. Main karakteriniz olsun ama her Lane'de oynanacak şampiyonunuz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.