LoL'de kahraman değiştirilmeli mi?

YouTube'dan veya varsa PBE'den karakterleri inceleyip kendinize en zevkli geleni alabilirsiniz. Eğer amacınız sadece daha iyi oynamaksa metada olan kolay karakterlere göz atabilirsiniz. Hangi karakter olursa olsun iş daha çok sizde bitiyor. Orman dönmeniz yavaş olabilir, az gank atıyor olabilirsiniz vs.

SoloQ takıldığınız için hangi karakter üzerinde ustalaşırsanız başarı şansınız o kadar artar. Yeni karakterleri öğrenme süreci daha zorlu geçiyor. Yine de metada olan karakterlere bakmak için aşağıdaki siteye göz gezdirebilirsiniz. Siteye girdikten sonra lane seçip metadaki karakterlere bakabilirsiniz.

siteden baktım ve lee sinin güçlü olduğunu gördüm onu deniyeceğim

LoL'de Wukong veya farklı orman kahramanları oynuyorum yeni başladım sayılır. Birkaç 2020'den önce de oynuyordum ama hiçbir şey hatırlamıyorum. Genellikle rakiplerim benden 3-5 level daha fazla oluyor ne yapmalıyım? Kahraman değişmeli miyim?
Hocam Jung oynuyorsanız basitliğinden dolayı ben Zac öneririm ama bence değiştirmeyin. Ganglerden sonra ormanınızı dönün koridorlardan az biraz farm bide ejderi falan vermeyin. Eğer yine yapamıyorsanız Zac, Master Yi veya Xin Zhao gibi karakterler öneririm.

Yeni başlıyorsunuz, çok çok zorlanırsınız, tavsiye etmem.
Lee Sin'in kombolarını öğreneceğinize biraz daha oyunu öğrenmeniz daha iyi olur.

Oyunun başlarında Warwick, Master Yi gibi kolay karakterleri oynayın. İleride isterseniz Lee Sin falan oynarsınız. Tam takım dövüşünde iken rakip ADC'ye Q basıp arkasına totemle geçip ulti ile kendi takımınıza atabilecek misiniz?
Çok fazla komboları var, ve oyun sonunda ister istemez düşüyor karakter. En son oynadığımda böyleydi en azından, ama zor bir karakter olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı