LoL'de kahraman onerisi

O mid çarı değil ki

Peki şu an kullandığım vladimir kolay mı? Ve saydığım şampiyonları ne kadar süre sonra kullanmaya başlamalıyım?
Bol bol normal oyun atın, misal sadece yasuonun onlarca hızlı kombo, E flash Q beyblade denilen kombosu, orman yaratıklarını kullanarak kaçış gibi olayları var rehber niteliğinde videolar var elinizi alıştırın. Vlad saydıklarınıza göre daha kolay ama dediğim gibi her şampiyonun kendine has özel hareketleri animasyon iptalleri vesaire var.

Mid lane Vladimir oynarım genelde ama sıkmaya başladı, artık başka şampiyona geçmeye karar verdim. Yone, Yasuo, Zed, Akali ve Katarina bunlardan birini oynamak istiyorum. Bunlardan en kolay ve iyi olanı hangisi ve hangisini önerirsiniz? Oyuna yeni başladım sayılmaz 4 ay oldu ama oyuna tam olarak hakim olduğumu düşünmüyorum.
Vladimir gibi late game çarı istiyorsanız: Viktor, Veigar, Kassadin (karşısı çoğunlukla büyücü ise alın) ve Syndra öneririm.

Peki şu an kullandığım vladimir kolay mı? Ve saydığım şampiyonları ne kadar süre sonra kullanmaya başbaşlamalıyım
Vladimir bana göre oyundaki en zor mid lane çarlarından birisi fakat late gamede en güçlülerinden birisi oluyor.

Vladimir gibi late game çarı istiyorsanız: Viktor, Veigar, Kassadin (karşısı çoğunlukla büyücü ise alın) ve Syndra öneririm.

Vladimir bana göre oyundaki en zor mid lane çarlarından birisi fakat late gamede en güçlülerinden birisi oluyor.
Peki zed kolay mıdır? Herkes kullanıyor bende istiyorum yapamazsın diyorlar sence alayım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı