LoL'de karakter dengesizliği

Geçen Fizz karşısına Annie alayım dedim sözde ct olarak geçiyor adam E atmadan Q W şimşek kombosu ile beni kesiyordu. Ortada R falan yok. Nerede denge? Her gün karşıma çıkıyor denge sorunları. Aynı level ve skora sahip, aynı eşyaya sahip Katarina ile Viktor veya benzeri heroların hasar farkı o kadar yüksek ki..
Ne yapsın? Hepsi aynı mı vursun? O zaman ne strateji kalır, ne taktik. Herkes bilir 1 levelde Dari ile takasa girilmeyeceğini. Ama sen diyorsun ki ''aynı itemiz aynı leveliz ama Dari beni kesti. Oyun dengesiz çöp.''
 
Ben oyunu uzun zamandır oynamıyorum, bıraktım ve mutluyum. Destek rolü ile bronz'dan altına kadar anca çıkmıştım ve deliriyordum dolayısıyla bıraktım.

Neyse Jinx var ise karşısına onu kitleyecek bir destek rolü alınabilir. Leona yapıştığında bırakmıyor veya başka bir karakter de olur. Kısacası lol rakibe oyun oynatmama odaklı bir oyun ve bir takım oyunu. Çoğu oyuncunun oyunu bırakma sebebi de bu zaten. En azından benim bırakma sebebim buydu.

Bu yazımı okuyan herkese tavsiyem bir oyun sizi eğlendirmiyor ise oynamayı bırakın.
 
Kısacası her Hero'nun bir oynanma şekli var Riot'ta bu şekile uymanı istiyor ki zaten uyunca başarı imkanın artıyor. Tabii takım çok büyük etken.
 
Ne yapsın? Hepsi aynı mı vursun? O zaman ne strateji kalır, ne taktik. Herkes bilir 1 levelde Dari ile takasa girilmeyeceğini. Ama sen diyorsun ki ''aynı itemiz aynı leveliz ama Dari beni kesti. Oyun dengesiz çöp.''
Bu oyun yetenek karşılaştırma oyunu. Ve oyun strateji oyunu değil. X kişisi Katarina ile yine Katarina oynayan Y kişisini yenerse daha yetenekli olur. Bu yetenek karşılaştırmasıdır. Ama Darius karşısına Vayne alan biri laneyi kazandı diye Darius'dan daha mı yeteneklidir? Genel olarak böyle oyunda hasar yönünde hiç düşmeyen belirli herolar var. Ve millet bu herolar ile lig yükselttikçe ne zevki kalıyor ne tadı oyunun.
 
Genel değil, şahsi yargılama.
Harita olarak da, Hero'lar olarak da, her anlamda çöp oldu oyun.
Beta harita mis gibiydi.
Katerina ve nidale fenaydı :(
Sezon 1 haliyle server çıksa başlarım oyuna. Çok net.
Ya eski videolara bakıyorum hiç tek atma gibi bir olay yokmuş şimdiki gibi.Takım savaşları da uzun sürüyormuş. Herhalde çoğu kişinin dediği gibi itemler değiştikten sonra herkes tek atmaya başladı. Genel hasarın düşürülmesi gerek oyunda kimse kimseye tek atmamalı kimse 1 saniyede ölmemeli çok saçma çünkü.
 
Ya eski videolara bakıyorum hiç tek atma gibi bir olay yokmuş şimdiki gibi. Takım savaşları da uzun sürüyormuş. Herhalde çoğu kişinin dediği gibi itemler değiştikten sonra herkes tek atmaya başladı. Genel hasarın düşürülmesi gerek oyunda kimse kimseye tek atmamalı kimse 1 saniyede ölmemeli çok saçma çünkü.

En son 2 sene önce oynadım. Fightlar anlık olay. Saniyede bitiyor.
Eskiden dediğin gibi uzun sürüyordu.
2 dakika fight yaptığımızı hatırlıyorum. Oyun bitince net kafeden bahçeye çıkıp bir 10 dakika mola verirdik. Öyle yorardı adamı 🤣
Şimdi harita bile çöp. Karanlık falan önünü görmüyorsun. Eski harita yeşil falan cennet gibiydi. Nidalenin Q'su vardı, range uzundu iki güne giderdi 🤣
Katerina ulti atınca dönüşte bıçakları çok rahat görürdün. Şimdi anlık olay.
 

Geri
Yukarı