Enes Vargün
Decapat
Daha fazla
Sistemin LoL için gayet yeterli olmasına rağmen son birkaç aydır PC'yi yeni açıp LoL'e girdiğim zaman maç içerisinde donmalar oluyor ve bu donmalar esnasında karakter en son tıkladığım yere doğru gidip AFK kaldığı için sürekli ölüyorum. Hatta bazen Vanguard kendi kendine oyunu kapatıyor. Aynı problem LoL de ki kadar sık olmasa da Valorant'da da başıma geliyor, Vanguard gene oyunu kapatıyor. PC'yi antivirüs programlarıyla tarattım ve herhangi bir virüs yok. Dedim ki acaba ısı konusunda bir problem mi var ama onda da bir şey yok. İşlemci ısısı maksimum 80 oluyor. Bu problem dediğim gibi PC'yi ilk açtığımda başıma geliyor, acaba çözümünü bilen var mı yoksa PC'ye format atmam bu sorunu çözer mi?
NOT: gene son bir kaç aydır PC ara ara dengesizleşiyor, yani birden çok komut yaptım mı bi anda donuyor. Daha sonra hepsini bi anda yapıyor ama dediğim gibi antivirüs programlarında ve Windows taramasında herhangi bir virüse rastlanmadı.
NOT: gene son bir kaç aydır PC ara ara dengesizleşiyor, yani birden çok komut yaptım mı bi anda donuyor. Daha sonra hepsini bi anda yapıyor ama dediğim gibi antivirüs programlarında ve Windows taramasında herhangi bir virüse rastlanmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: