LoL'de küfür etmekten dava yenilebilir mi?

bayram.celik1

Picopat
Merhaba, bugün bir kişi beni harbili tilt etti. Hem feedliyor hem bana laf atıyor, Killer'imi çalıyor.
Bende ana bacı sövdüm adama, dedi CİMER'e şikayet edeceğim. Bende dedim etmezsen adam değilsin falan. Dedim de harbi eder mi ki?

Etmeyeceğini biliyorum ama emin değilim gene de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha önce de edeceğim diyen oldu ama hani etmeyeceğini biliyorum korkutmak için diyor ama etse harbi eder değil mi?
Yani eden kişi büyük bir LoL kanalı falan değilse sanmıyorum. Ama kafaya taktıysa riot id'nden adını soyadını bile bulabilir illegal yollardan. Polis uğraşsa bulur ama uğraşmaz. Ha bulsa bile dava düşer ya, kimse küfür için davayla uğraşmaz.

Yani eden kişi büyük bir LoL kanalı falan değilse sanmıyorum. Ama kafaya taktıysa riot id'nden adını soyadını bile bulabilir illegal yollardan. Polis uğraşsa bulur ama uğraşmaz. Ha bulsa bile dava düşer ya, kimse küfür için davayla uğraşmaz.
Tamamdır hocam.
Gecenin 2'sinde bana yanıt verdiğiniz için de teşekkür ederim. İyi geceler hayırlı bayramlar.

Maksimum oyun hesabınız banlanır, daha da öteye gitmez. Bu korku da size yetmiş gibi. Bir daha da küfür etmeyin.
Yoo hocam bana yapılan aksi harekete direkt ana bacı giderim ama. Hak edene hakkını veririm oyunumu mahvedemez. Raporlayınca hiçbir şey olmuyor, riot şeyine bile takmıyor yani.
Bana daha önce şakasız 15 kişi de böyle dedi. Ancak şuan konu açtım ilk kez.

Dahva eder hatta şu videoyu izlemeni öneririm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun oynarken ailevi değerlere küfür etmeyin eğer ben etmeden duramıyorum diyorsan Online oyunlardan uzak dur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı