LoL'de lig atlamak için yeni hesap açmalı mıyım?

Yanlış anlamayın lütfen ama olaya basitçe yaklaşmak istiyorum. Siz örneğin altın liginde yeteneklere sahip bir insan iseniz yine altın ligine kadar gelir takılırsınız. Oyunlarınıza sinir bozucu ve bilerek besleyen insanların geldiğine eminim bana da geliyor. Ancak bunlara rağmen oyun kazanabildiğiniz zaman gelişiyorsunuz demektir. Umarım beni yanlış anlamazsınız kendimi anlatabilmişimdir. Buradaki amacım sizi kırmak değil, mesela ben oyunu 3 sene önce GM liginde bırakmıştım geçen aylarda 30. seviyeye hesap kasıp 30 maçta platin 2 ligine yerleştim. Muhtemelen 50 maçı görmeden elmas olacağım. Yani biraz oyun ve koridor bilgisi, biraz sakin kalma becerisi ve biraz da şans yardımı ile oynarsanız yetenekleriniz dahilinde lig atlarsınız hocam.

Yanlış anlamam hocam haklısınız benim de iyi olmam gerekiyor ama ne kadar iyi olsam da karşıdaki adamda iyi oynuyorsa ve takımda feeder ve toxic insanlar olunca kazanamıyorum premde yok maalesef ek mutelemekte işe yaramıyor artık.

Düşük elonun en büyük hatası oyunu çok uzatması. Platta maçlar 20-25 DK sürüyor maksimum. Bronz-Gümüşte 35-40 ortalama. Kill alarak gold kasmak yerine farm yapıp karşıdakini farmda geri düşürmeye uğraşsanız ve bunun için kill alıp kule açsanız kazanırsınız. Düşük elodakiler kill gold için alınır sanıyor oysaki kill karşıdakinin kulesine zarar vermek veya farmda öne geçerek zarar vermek için alınır. Yani o killden aldığın goldu 1 ya da 2 farm dalgasından alabiliyorken boşu boşuna spellerini kill uğruna atma. Bırak base atsınlar. Yayıncılar ya da Youtuberlar siz eğlenin diye her şeye spelllerini atarak kill almaya oynuyorlar.

Kesinlikle katılıyorum. Hocam durumu basitçe özetlemiş. Silver- Gold eloda herkesi susturup sadece farma yatsanız, item alınca da 3-5 roam atsanız maçı kazanıyorsunuz.

Meta herolarını almak da önemli biraz. Ligin düşük olsada metadaki herolar bazen bozuk olabiliyorlar.

"Full kill çalmaya çalışan SUP'lar" sana tavsiyem ilk olarak bu kill çalma konusundaki fikirlerini değiştir.

1-eğer SUP kili alıyorsa rakip SUP'un önüne geçip işlevini artıracaktır, sen zaten farm ile kasıyorsun kill ile SUP'un kasması problem degil, aksine avantaj bana göre.

2-takımına 1 değil 4 tane de trol gelse sen oyununa odaklanmayı öğrenmelisin, eğer trolleyen birisi moralini bozuyorsa lig atlaman zor.

3-plata kadar "all mute" şeklinde sohbet kapalı oyna, sadece sinyallerle gerekli iletişim kurulabiliyor.

4-her ne kadar oyunun doğrusu yanlışı anlatılsa, tavsiyeler verilse de LoL belli oranda yetenek oyunu, üniversite zamanlarımdan çok iyi hatırlıyorum sezonda 2K maç atıp Gold'dan çıkamayan arkadaşım vardı. Yani olmuyorsa olmuyordur, bazı şeyleri de kabul edip keyif almaya çalışmak lazım.

İyi oyunlar.

Kesinlikle katılıyorum. Hocam durumu basitçe özetlemiş. Silver- Gold eloda herkesi susturup sadece farma yatsanız, item alınca da 3-5 roam atsanız maçı kazanıyorsunuz.
Bunları bilmeyenler için de Plata çıkma taktiği vereyim. Lux, Swain vb. AP ve stun atan karakterler ile ADC'niz kötü ise killeri siz alıp farmları ona salarsanız çok rahat plata çıkarsınız. Sadece Lux support oynayarak (banlanmadıkça) ve doğru rünleri girerek Plat 4 olan 45-50 maç tek çift maç atılmış hesabım var. ADC iyi ise hem farm hem killeri aldırıyordum takımı taşıyorduk, kötü ise killeri sihirli yıldız sayesinde (rün karşıya göre değişir) çıkan hasarla ben alıp ilk itemi bitiriyordum ve ejderlere mide hep yardıma gidiyordum. Ultim hemen geldiğinden muazzam hasarım oluyordu ve E, Q ulti'ye herkesi tekliyordum. Hızlıca mid veya bottan yarıyorduk sonra da bir TF kazanıp bitiriyorduk. Harita kontrolü, farm falan çok gerektirmediğinden gayet basit bir yöntem ama hep support oynamaktan sıkılırsanız orasını bilemeyeceğim. Ayrıca Plattan sonrasına da bu şekilde çıkmak kolay değil, genelde bot pre oluyorlar.

Bir de sakın aldığın killer neticesinde taşıyamayacaksan ADC'nin killerini çalma! Bu yöntem öyle bir durumdaysan sana uygun değil.

Bence yeni hesap açılmasına gerek yok, şimdiki hesabından devam et. Kendini bir lanede geliştir, bir de kendine bir şampiyon belirle. Sürekli o şampiyonla oyna, hasarı yüksek olan şampiyon seç. En kötü ihtimalle gold olursun zaten.

Açılmalı bence.

Benim de hesaplarım ELO Hell'deydi. Smurf çar açtım. Esnekte 5 kişi girip oynadık, 30 maçta platin oldum. Bütün hesaplarım gümüş. Ama hiç zorlanmadan platin oldum. Free win de almadım. Gayet de iyi koridor yönetimim var. Matchupları biliyorum, Vayne mainim, çarın hasarını biliyorum.

Oynayacaksan 5 pre gir.

Bugün gene ADC oynuyorum, 20/7 oynuyorum, 4 itemim. Ama supportum gidip 0/8 1 itemli Yasuo ile oynuyor.

Dk 50'de 100 CS toplane Pantheon.
Toplane'i kamplayıp hiç kill çıkaramayan Shaco

Bazı maçları kazanamazsın.

Kanka kötü takımlar falan bunlar bahane.Sen eğer iyiysen her türlü Dia üstünü görürsün zaten.Ha yeni hesap açarsan belki gümüşsen mesela gold olursun bu sefer de yine stuck kalırsın yani iş oyun bilgisinde bitiyor refleks ve mekanik de gerekli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…