LoL'de lig çıkmak şans işi mi yoksa bilek işi mi?

Daha fazla  
Silver 2'ye kadar kastığım hesap bronz 2 şu anda, her türlü laneyi denedim hepsinde de adabıyla oynayıp figtlara falan katıldım ama ya troll geliyor ya anasından doğma feedleyen adamlar. Gold-plat üstü kasanlar nasıl çıkıyor yüksek şansını kullanıp iyi takımamı denk geliyor yoksa bileğiyle oynayıp taşıyor mu bu kadar beyin yoksunu adam varken?

Hem şans hem bilek işi takımınız önemli olsa da iş yine sizde bitiyor

Sadece yeteneğin ile çıkacağın Max lig Gold-plattır. Oyunu aklın ile oynamadıktan sonra bunun üstüne istesen de çıkamazsın. TR EUW değil Uganda serveri olsa yine çıkamazsın.

Şans işi
Tek çift önermem esnek girin tek çiftte Support VI jg Garen gibi değişik tipler geliyor
(Düşük ligler için geçerli)

Belirli bir yere kadar bilek, ondan sonra şans işi oluyor.

Plata kadar bilek işi bence plattan sonra feedleyen oyuncu gelince kazanamıyorsun ama bronzdan altına kadar oyuncular tam olarak oyunu bilmediği için bilek gücüyle çıkabiliyorsunuz.

Duo giriyorsan ve lig atlayamıyorsan ağlama şansın yok. Tek çıkmaya çalışmaksa tam tersine kendine zarar bir ligde stuck kalırsın. Westte farklı duolarla mastera kadar çıktım, trde tek başıma girdiğimde bronzda maç kaybedebiliyorum. Lol tamamen şans oyunudur tek başına giriyorsan. Gerçek potansiyelini duo girersen anlarsın.

Kesinlikle akıl ve bilek işi. Şans işin içinde, ama nötrlenebilir. Çok uç bir örnek olacak ama Tyler1 tek başına oynayarak 5 rolde de Challenger oldu sonuç olarak. Bu, şanssızlığı nötrlemektir.

Ama masterdan sonra tamamen bilek işidir westte oynuyorsan. Trde wintradei scripti derken yine şans işine dönüyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…