LoL'de lig çıkmak şans işi mi yoksa bilek işi mi?

Dünden beri 13 maç loseladım ne kadar kafasız varsa hepsi benim takımımda son maçımda Lucian oynadım koridorda 7-4 felan çıktım bir baktım solo 1-4 mid 1-6 jung 1-5 hepsi motor gene kaybettim çok güzel :D.

Dünden beri 13 maç loseladım ne kadar kafasız varsa hepsi benim takımımda son maçımda Lucian oynadım koridorda 7-4 falan çıktım bir baktım solo 1-4 mid 1-6 jung 1-5 hepsi motor gene kaybettim çok güzel :D.

En iyisi LoL'u silmek ben sildim Warband oynuyorum daha sakinim ve iyi bir hükümdarım.

İlk 10 maç şans, ondan sonra seni Gold altı atarsa daha çok şans, üstüne atarsa bilek işi.

Anlamayanlar için ilk 10'u attın silver 1 veya gold 4 oldun diyelim. Art arda hızlı lig yükselmezsen kaybedersen bir yerde çakılı kalırsın. ELo Hell durumuna düştüğün zaman bilek falan kalmıyor %100 şans.

Bilek, yüksek eloda kendinle denk oyunculara karşıdır. (Dia2+ isen)

Oynadığın eloyu taşıyamıyorsan o eloya aitsindir.
Ne alaka 😄 tek başına hiçbir eloda maç taşıyamazsın. Herkes birbirine yakın oynuyorsa.
Çıktım demişsin, bir çıktığın lig bronz ile eşit neredeyse iki duo yapmışsınız. Yazdıkların çelişiyor.
Master'da 9 kişi bileğiyle oynuyor olsun, 1 kişi feede gitsin o da sana denk gelsin. Bak bakalım sana oyun verdiriyorlar mı, taşıyabiliyor musun. Basit örnekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı