Dünden beri 13 maç loseladım ne kadar kafasız varsa hepsi benim takımımda son maçımda Lucian oynadım koridorda 7-4 felan çıktım bir baktım solo 1-4 mid 1-6 jung 1-5 hepsi motor gene kaybettim çok güzel .
Dünden beri 13 maç loseladım ne kadar kafasız varsa hepsi benim takımımda son maçımda Lucian oynadım koridorda 7-4 falan çıktım bir baktım solo 1-4 mid 1-6 jung 1-5 hepsi motor gene kaybettim çok güzel .
İlk 10 maç şans, ondan sonra seni Gold altı atarsa daha çok şans, üstüne atarsa bilek işi.
Anlamayanlar için ilk 10'u attın silver 1 veya gold 4 oldun diyelim. Art arda hızlı lig yükselmezsen kaybedersen bir yerde çakılı kalırsın. ELo Hell durumuna düştüğün zaman bilek falan kalmıyor %100 şans.
Bilek, yüksek eloda kendinle denk oyunculara karşıdır. (Dia2+ isen)
Tamamen bilek işi.
1 haftada bronz 3'ten altın 4 96 LP'ye çıktım ve duomda Silver stuck bir insandı ve daha da kasıcağım sürekli 6 7 maç winstreaklerim oldu.
Oynadığın eloyu taşıyamıyorsan o eloya aitsindir.
Ne alaka tek başına hiçbir eloda maç taşıyamazsın. Herkes birbirine yakın oynuyorsa.
Çıktım demişsin, bir çıktığın lig bronz ile eşit neredeyse iki duo yapmışsınız. Yazdıkların çelişiyor.
Master'da 9 kişi bileğiyle oynuyor olsun, 1 kişi feede gitsin o da sana denk gelsin. Bak bakalım sana oyun verdiriyorlar mı, taşıyabiliyor musun. Basit örnekler.