Cagancip Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #11 Şimdi ben buna kul hakkı dememde başka bir şey derim. Cagancip dedi: Şimdi ben buna kul hakkı dememde başka bir şey derim. Genişletmek için tıkla... Ben genelde trolleyip başkalarının oyununu mahvetmektense bende sövüyorum.
Şimdi ben buna kul hakkı dememde başka bir şey derim. Cagancip dedi: Şimdi ben buna kul hakkı dememde başka bir şey derim. Genişletmek için tıkla... Ben genelde trolleyip başkalarının oyununu mahvetmektense bende sövüyorum.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #12 Eren.exe dedi: Hocam bu olay Bence Sence işi değil bil istedim. Genişletmek için tıkla... Oyunu sen yapmadığına göre ve biz yapmadığımıza göre sence bence işi.
Eren.exe dedi: Hocam bu olay Bence Sence işi değil bil istedim. Genişletmek için tıkla... Oyunu sen yapmadığına göre ve biz yapmadığımıza göre sence bence işi.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.742 Çözümler 7 3 Temmuz 2021 #13 LoL'de trollemek sevaptır.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.887 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 3 Temmuz 2021 #14 O morganaya yardım etmeseydiniz o da yeterliydi. O tarz insanlar oynamayı hak etmiyor zaten, gerçek hayatta hepsi istanbul beyefendisi.
O morganaya yardım etmeseydiniz o da yeterliydi. O tarz insanlar oynamayı hak etmiyor zaten, gerçek hayatta hepsi istanbul beyefendisi.