LoL'de main şampiyonunuz nedir?

Braum. Oynaması zevkli. Yanimda iyi bir taşıyıcı da varsa tadindan yenmiyor. Aram maçlarında "bıyıklı poroyu besleyin" diyebilmek de bu kararımda etkili.

Braum'un hikayesini de kesinlikle tavsiye ederim. Muhteşem bir karkter.

Braum. Oynaması zevkli. Yanimda iyi bir taşıyıcı da varsa tadindan yenmiyor. Aram maçlarında "bıyıklı poroyu besleyin" diyebilmek de bu kararımda etkili.

Braum'un hikayesini de kesinlikle tavsiye ederim. Muhteşem bir karkter.

Braum gerçekten yetenek kiti ve özellikle pasifi ile koridorda rakip ADC'ye oyun oynatmayan bir destek.

Xerath support. Oyuna odaklanma problemim olduğu için minyonlara son vuruş atamıyorum. Ayrıca orman oynamak da ayrı odak gerektiriyor. En rahatı Support şu anda. Xerath zaten düşük liglerde oldukça iyi oynanabilecek bir şampiyon.

Ayrıca ARAM'da denk gelirse Thresh. Güzel yük kasarsanız ölümsüz olursunuz.

@Yavuz_Çetin Xerath güzel şampiyon. Bir iki eşyayla çok sağlam hasar atabiliyor.

@Yavuz_Çetin Xerath güzel şampiyon. Bir iki eşyayla çok sağlam hasar atabiliyor.

Atıyor da nereme atıyor. Az önce takım 4v1 fight'a girmemi beklediler. Üstüne 5 görüş skorlu adam benim görüşüme laf etti. Cidden demirde devam edersem salarım ben bu oyunu. Çar güzel, demirde güzel de yetenek tutturuyorum. Ama öyle engelliler var ki adam 40. dakikada bana midde ne işin var diye soruyor. Üstüne o sırada herifler midi 4 kişi ittirirken ben tek başıma durmak zorunda kalıyorum.

O eloda normal şeyler, yapacak bir şey yok.

Belli bir mainim yok. Şampiyon havuzumu olabildiğince geniş tutmaya çalışırım. Aphelios da oynarım Warwick de Malphite da Yone de. Karşı takımın picklerine ve havama göre değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı