LoL'de mid lane vs Jungle

kKuzzeyyy

Hectopat
Daha fazla  
İkisini de oynuyorum fakat jg mainim ve artık sıkmaya başladı. Sizce Jungle'de mi kalmalıyım yoksa mid lane mi oynamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Botta Twitch oyna.
Solo mainim ama sırf Twitch oynamak için botta oynuyorum görünmezlikten çık ulti aç başla taramaya
Eskiden URF'ta 70 attack Speed yapıyordum salisede ölüyorlardı.

Mid ve JG sylas oynayabilirsin. oynayabilirsin. Ben şu ara Jungle oynuyorum ama bende sıkılmaya başladım.

Maçı hep feedliyor bizim takım.

Çok iyi oynamıyorum ama oynayacak varsa gelebilirim.

Botta Twitch oyna.
Solo mainim ama sırf Twitch oynamak için botta oynuyorum görünmezlikten çık ulti aç başla taramaya
Eskiden URF'ta 70 attack Speed yapıyordum salisede ölüyorlardı.
Botta Twitch oynarsan yeni küfürler öğrenebilirsin. Ayrıca bir efsaneye göre Twitch mainler cennetin kapılarından içeri alınmayacak yegane kişilerdir. Şaka bir yana gerçekten iş yapabiliyor. Yanına Liandry almış bir Morgana gelirse kaybetme şansın çok az.
1723393703093.png

Botta Twitch oynarsan yeni küfürler öğrenebilirsin. Ayrıca bir efsaneye göre Twitch mainler cennetin kapılarından içeri alınmayacak yegane kişilerdir. Şaka bir yana gerçekten iş yapabiliyor. Yanına Liandry almış bir Morgana gelirse kaybetme şansın çok az.

Şu şekil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı