LoL'de nasıl demirden çıkılır?

raskol

Centipat
Daha fazla  
Yıllardır LoL oynarım iyi oynadığımı da düşünüyorum. Tüm koridorlarda belli şampiyonları oynayabiliyorum lakin uzun süredir demir ligindeyim yani demir 4'ken üst üste aldığım 5-6 Win sonucunda demir 2ye çıkmış, birkaç kazan, kaybetten sonra yine düşmüştüm şu an ise demir 4 ve demir 3 arasında dolanıyorum ne yapmamı önerirsiniz?
Nasıl demir 2 veya demir 1'e çıkabilirim veya abartmak gibi olmasın da belki bronz bile olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor ve ciddiyim yani çok uzun zamandır demirdeyim.

Yıllardır LoL oynarım iyi oynadığımı da düşünüyorum. Tüm koridorlarda belli şampiyonları oynayabiliyorum lakin uzun süredir demir ligindeyim yani demir 4'ken üst üste aldığım 5-6 Win sonucunda demir 2ye çıkmış, birkaç kazan, kaybetten sonra yine düşmüştüm şu an ise demir 4 ve demir 3 arasında dolanıyorum ne yapmamı önerirsiniz?
Nasıl demir 2 veya demir 1'e çıkabilirim veya abartmak gibi olmasın da belki bronz bile olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor ve ciddiyim yani çok uzun zamandır demirdeyim.
Maç kayıtlarından kendinizi izleyin. Hatalarınızı keşfettikçe düzeltin. (Bana sorarsanız oyunu bırakın daha iyi.)

Takımın yüzünden mi kaybediyorsun? Yoksa sen mi feedliyorsun? Ayrıca oynamayı sevdiğin çarlar ve en çok oynadığın çar nedir?

Takımın yüzünden mi kaybediyorsun? Yoksa sen mi feedliyorsun? Ayrıca oynamayı sevdiğin çarlar ve en çok oynadığın çar nedir?

Ahri, Swain.

En iyi oynadığın çarı seç sadece onunla rank kas.

Hocam en iyi oynadığım çar Ahri benim görüşüm bu ve çok fazla counteri var lanede ufak hatalar bile sizi oyunda geri düşürebiliyor metayı takip etmiyorum hangi koridorda ne oynamak takımı direkt taşır?

ADC main Duo bulun, Lucian oynarsa iyi olur, onun dışında elektrik ver Swain Support yapın.

Hocam botu kurtarsak dahi başka laneler de sıkıntı ne bileyim örneğin bugün ki bir maçta maç neredeyse 1 saat sürdü midimiz olan Vladimir buna rağmen maç sonu 50 k vurdu ben Support Swain halimle 75k vurdum.
Levelim yüksektir uzun zamandır oynuyorum ister istemez oyunu öğrendiğim için ona göre oynuyorum ama ligim düşük olduğu için 50 level ve çevresindeki levellerde adamlar geliyor bana ayak uyduramıyorlar bana direkt 4 kişiyi de taşıyacak bir şey lazım öyle bir şey biliyor musunuz?

Hocam botu kurtarsak dahi başka laneler de sıkıntı ne bileyim örneğin bugün ki bir maçta maç neredeyse 1 saat sürdü midimiz olan Vladimir buna rağmen maç sonu 50 k vurdu ben Support Swain halimle 75k vurdum.
Levelim yüksektir uzun zamandır oynuyorum ister istemez oyunu öğrendiğim için ona göre oynuyorum ama ligim düşük olduğu için 50 level ve çevresindeki levellerde adamlar geliyor bana ayak uyduramıyorlar bana direkt 4 kişiyi de taşıyacak bir şey lazım öyle bir şey biliyor musunuz?

Oynadığın bütün çarları söyle ona göre seçelim bilmediğin çarı öğrenmek için uğraşma.

Ayrıca maçı kazandırmak için en iyi rol Jungle'dır, karşı takımı geriye düşürdükten sonra takımın kötü olsa bile elleri kolları olduğu sürece kazanırsınız.

İyi oynadığınızı düşünmeyin çünkü iyi oynasaydınız demirde kalmazdınız kendi oyununuzu geliştirin tek bir lane oynayın olay tamamen sizde bitiyor herkes feedlese bile o elodan 1 lose almadan rahatça çıkılabilir.

Oynadığın bütün çarları söyle ona göre seçelim bilmediğin çarı öğrenmek için uğraşma.

Ustalık seviyesine göre yazacağım en çok olandan aza doğru gidecek şekilde.
Swain, Mordekaiser, Sett, Ahri, Brand, seraphin, yone, Jhin, Master Yi, Taric.
Bunlar ilk 8 ustalık seviyesine veya puanına göre oynadıklarım bir de seviyesi yüksek olmasa da oynayabildiklerim var.
Pantheon, Kayn, Sylas, Thresh, Lee Sin, Annie, Shyvana.
Genel olarak bunları oynayabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı