LoL'de nasıl demirden çıkılır?

Ustalık seviyesine göre yazacağım en çok olandan aza doğru gidecek şekilde.
Swain, Mordekaiser, Sett, Ahri, Brand, seraphin, yone, Jhin, Master Yi, Taric.
Bunlar ilk 8 ustalık seviyesine veya puanına göre oynadıklarım bir de seviyesi yüksek olmasa da oynayabildiklerim var.
Pantheon, Kayn, Sylas, Thresh, Lee Sin, Annie, Shyvana.
Genel olarak bunları oynayabiliyorum.

Belli bir şampiyonu iyi oynamak yeterli değil oyunu taşımak için oyun bilginin olması gerekiyor. Vladimir düşük eloda çok güçlü Dia'ya kadar iş yapar archelaus izleyerek kendini geliştirirsen kolaylıkla.

Ustalık seviyesine göre yazacağım en çok olandan aza doğru gidecek şekilde.
Swain, Mordekaiser, Sett, Ahri, Brand, seraphin, yone, Jhin, Master Yi, Taric.
Bunlar ilk 8 ustalık seviyesine veya puanına göre oynadıklarım bir de seviyesi yüksek olmasa da oynayabildiklerim var.
Pantheon, Kayn, Sylas, Thresh, Lee Sin, Annie, Shyvana.
Genel olarak bunları oynayabiliyorum.

Midde yone, Jungle'da Kayn oynayabilirsin ayrıyeten Jungle'da Warwick'te deneyebilirsin ama seçtiğin çara tam hakim değilsen, YouTube'dan birkaç tane o çarla ilgili trick izlersen iyi olur. Bir de Jungle oynamayı bilmiyorsan birkaç tane profesyonel oyuncunun Jungle clear vs. videolarına bak. (Junglea hakim değilim o yüzden çok öneri veremiyorum.)

Yıllardır LoL oynarım iyi oynadığımı da düşünüyorum. Tüm koridorlarda belli şampiyonları oynayabiliyorum lakin uzun süredir demir ligindeyim yani demir 4'ken üst üste aldığım 5-6 Win sonucunda demir 2ye çıkmış, birkaç kazan, kaybetten sonra yine düşmüştüm şu an ise demir 4 ve demir 3 arasında dolanıyorum ne yapmamı önerirsiniz?
Nasıl demir 2 veya demir 1'e çıkabilirim veya abartmak gibi olmasın da belki bronz bile olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor ve ciddiyim yani çok uzun zamandır demirdeyim.
yeni hesap aç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı