LoL'de nasıl FPS artırılır?

• Konuyu başlatan Ele
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.481

Ele

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben LoL oynamak istiyorum ve de FPS mi artırmak istiyorum YouTube'dan bayağı araştırdım ama yine sizin de görüşlerinizi merak ediyorum bana yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba arkadaşlar ben LoL oynamak istiyorum ve de FPS mi artırmak istiyorum YouTube'dan bayağı araştırdım ama yine sizin de görüşlerinizi merak ediyorum bana yardımcı olabilecek var mı?

Yeni PC al en kolay yolu bu zaten LoL'u her bilgisayar açıyor
Eğer almayacaksan.
Donanımını yaz oyundaki FPS'ini belirt.

3-4 yıldır bu ayarlar ile oynuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözünürlüğünüzü biraz düşürün. Görüntü ayarlarını en düşüğe çekin eğer oynamak istiyorsanız. Ama başlamanızı önermem. 6 sene sonra defalarca bırakmayı deneyim geri dönmüştüm. Sonunda bıraktığım için şükrediyorum. Sigara gibi (hiç içmedim, ne kadar bağımlılık yaptığını çevremden duyuyorum).

Neden bıraktığımı sorarsanız: sinir hastası olma riskiniz var.

Çözünürlüğünüzü biraz düşürün. Görüntü ayarlarını en düşüğe çekin eğer oynamak istiyorsanız. Ama başlamanızı önermem. 6 sene sonra defalarca bırakmayı deneyim geri dönmüştüm. Sonunda bıraktığım için şükrediyorum. Sigara gibi (hiç içmedim, ne kadar bağımlılık yaptığını çevremden duyuyorum).

Neden bıraktığımı sorarsanız: sinir hastası olma riskiniz var.

Kesinlikle katılıyorum. Oyunun kitlesi çok sinir edici. Ben bile şuan oynuyorum ama günde ne kadar sinir olduğumu tahmin edemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı