Hocam ben oyuna başladığım zamanlar, bol bol youtube videoları izleyip ardından da antrenman modunda veya botlarla videolarda gördüğüm hareketleri, buildleri deniyordum. Siz de böyle yapabilirsiniz.
Hocam ben oyuna başladığım zamanlar, bol bol YouTube videoları izleyip ardından da antrenman modunda veya botlarla videolarda gördüğüm hareketleri, Build'leri deniyordum. Siz de böyle yapabilirsiniz.
Olabilir ama pek zamanım yok.
Zaten çok da kötü oynamıyorum. İlk oynamaya başladığıma göre tecrübe kazandım. Artık hangi karakterlerden kaçmam gerektiğini biliyorum xd. Yine de çok teşekkürler.
o kadar öğretici içerik varken o adamı önermeniz komik olmuş herneyse yt üzerinden videolar ile beraber kendinizi geliştirebilirsiniz tabii film izler gibi izlemiceksiniz ayrıca o an neden o hareketi yaptığını sorgulamanız lazım.
O kadar öğretici içerik varken o adamı önermeniz komik olmuş her neyse YT üzerinden videolar ile beraber kendinizi geliştirebilirsiniz tabii film izler gibi izlemiceksiniz ayrıca o an neden o hareketi yaptığını sorgulamanız lazım.
Taowb izlenmez hocam. YouTube'a ilk başladığı zamanlar çok iyiydi, öğretici videolar çekiyordu fakat şu an gerçekten çok kötü durumda. Performans düşüklüğü yaşarsınız TaoWB izlerseniz.