LoL'de nasıl rank atlanır?

tahaakaplan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
RTX 3060Tİ
16GB RAM
ASUS PRİME B 450M-K II
512GB SSD
2TB HDD
LoL'de neredeyse her maç çok iyi oynuyorum. Oyun nereye atarsa atsın feed yaptığım lane olmuyor fakat takım yüzünden hep kaybediyorum bu yüzden demirden cıkamiyorum nasıl rank yükselebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
League of Legends öyle bir bataklık ki bu durumdan asla çıkamazsın, kendin gibi iyi oynayan 4 arkadaşınla anca rank yükselebilirsin ben mesela 2019'dan beri oynuyorum ve yanlış hatıralmıyorsam Gold 1'in yüzünü bir görüp geri battım, o kadar.

12K saat LoL oynamış bir olarak başta oyunu oynamamanı öneririm illa oynayacaksan aram oyna yok ben dereceli oynayacağım diyorsan Jungle oyna makro ve mikro görevleri yap takımını öne geçir, win gelir.

Sadece karşındakini ezerek her maç kazanamazsın. Doğru zamanda tflere katılıp doğru zamanda objektiflere oynayıp doğru zamanda ayrık ittirmen gerek. Takım önemli bir etken ama demir eloda taşıyamamak çok zor. Yanlış şampiyonlar seçiyorsundur. 1V9 atabilecek şampiyonlarla oyna. Sadece ayrık ittirme ile bile plat eloya çıkarsın. Ha ayrık ittirme de öyle dümdüz kuleye vurmak değildir onunda mantığı var birkaç video izleyebilirsin.

LoL'de neredeyse her maç çok iyi oynuyorum. Oyun nereye atarsa atsın feed yaptığım lane olmuyor fakat takım yüzünden hep kaybediyorum bu yüzden demirden cıkamiyorum nasıl rank yükselebilirim?

Eğer çıkamadığınız lig, altın ve daha üstüyse bu sizin o lige ait olmanızdan kaynaklanır. Ama demir gibi bir elodan çıkamıyor olmanın tek sebebi henüz oyunu yeterince iyi bilmiyor olmandır. Ayrıca istediğin karakteri değil oyun kazandıracak karakterleri oynamalısın. Düşük eloda özellikle ayrık ittirme karakterleri çok iyi iş yapar.

Kazanamazsın dostum, kaybettikçe ELO HELL denilen bir duruma düşersin oyun sonra bu çok kaybetmiş biraz az ölen çok kill alan kişilerle eşleştireyim der ve kazanmaya başlarsın umutların yeşerir ta ki o belalı %50 Winrate'ye varana dek. İşte oraya gelene kadar aldığın zevkin hepsi bu kadardır bundan sonra sadece şirketin seni oyunda tutmak için geliştirdiği bir yazılıma karşı savaşırsın. Artık 1v9'dan daha zor bir mücadele seni beklemektedir!

Kazanamazsın dostum, kaybettikçe ELO HELL denilen bir duruma düşersin oyun sonra bu çok kaybetmiş biraz az ölen çok kill alan kişilerle eşleştireyim der ve kazanmaya başlarsın umutların yeşerir ta ki o belalı %50 Winrate'ye varana dek. İşte oraya gelene kadar aldığın zevkin hepsi bu kadardır bundan sonra sadece şirketin seni oyunda tutmak için geliştirdiği bir yazılıma karşı savaşırsın. Artık 1V9'dan daha zor bir mücadele seni beklemektedir!

Bu dediğiniz demir elo için geçerli değil.

Rank çıkmanın olayı gamesense ve tf. lol gibi bir oyunu bencilce oynayamazsınız. Birde oyunun size garezi yok. Sadece sizin takımınıza 4 tane kötü oyuncu atmıyor yani. He illaki oyun sadece bana özel muamele uyguluyor rank çıkmamı istemiyor diyorsan uyguna fresh hesap alıp deneyebilirsiniz. Baktınız gene olmuyor, demekki o lige ait değilsiniz.

Top lane Irelia alıp çok fena kasılıp bu işten sıyılırsın gibi artık oynamıyorum tabii ki ama TF kazanmak ve orman farkı çok önemli oyunda.

Yeni sezonda zaten bütün oyunun kaderini orman belirliyor. Ama full Build olmak eskisinden çok daha kolay olduğu için her maç TF'ye bakar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı