LoL'de Nasus'un counterı hangisi ve Nasus'a karşı nasıl oynanır?

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. Nasus Heroes'unu sevdim ve Nasus karakterini otp yapmaya karar verdim. Oynarken sıkıntı yok iyiyim ama bu Hero'nun Counter'ı hangi şampiyonlar ve Nasus'a karşı nasıl oynamalıyım? Bunları bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasus'u oyunun başında rahatsız edecek birçok karakter var. Net bir counter söylemek zor. Fakat Nasus'u late oyunda bile kesebilen bir jax var. Jax'ı banlayabilirsin.

Arkadaşlar herkese selam. Nasus Heroes'unu sevdim ve Nasus karakterini otp yapmaya karar verdim. Oynarken sıkıntı yok iyiyim ama bu Hero'nun Counter'ı hangi şampiyonlar ve Nasus'a karşı nasıl oynamalıyım? Bunları bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim.

Dari ile nefes aldırmazsın farma yaklaştırma sürekli agresif oyna pardon ben Nasus ctliyorsun sanmıştım.😂

Renekton alıp ezebilirsin.
Renekton sanıldığı kadar ağır counter değil. Nasus safe takıldığı sürece Renekton'un aleyhine.

Bu arada, işi bilen bir Nasus'u ezmen imkansıza yakın. Vayne ve Jax en iyi ilaç. İyi oynuyorsan Fiora da iyidir.

Hocam Vayne'de toplane de oynuyor doğru ama, ben toplane oynadığım için daha tank Hero'lar var mı?
Ornn, Moaki, Shen, Malphite ve Gnar oynayabilirsin bunlar tank olduğu halde iyi kontrol ve hasara sahip herolar. Nasusu counter hero değil counter oynayış ile yenersin Nasus oynarken minyonları kulene yakın tut iflahı gelse fark etmez.

Ben Nasus'un belirli bir counter'ı olduğunu düşünmüyorum. Sabırlı oynayan bir Nasus herkesi keser. Ne Darius ne Vayne ne de Renekton'un alması çok zor. Yapabileceğiniz en iyi şey erken oyunda oyunu bitirmeye çalışmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı