LoL'de ne zaman iyi bir oyuncu olurum?

Kanka LoL'de hile açmanın pek bir mantığı da yok. Hesap kalıcı olarak banlanıyor doğrudan. Oyuna zamanla alışacaksın, belirli bir süresi yok.

Anladım reis, teşekkürler.

Hevesini kırmak gibi olmasın ama arkadaşlarınla eğlence için oynamayacaksan başına dert alma, oyunun kitlesi çok kötüleşti.

Dert demişken ne anlamda kast ettiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün LoL oyununa başladım ve 2 gündür oynuyorum, ne zaman oyunu çok iyi oynamaya başlayabilirim? Bir oyunda çok iyi olmazsam veya hile açmazsam o oyun bana zevk vermiyor, önerilerinizi bekliyorum.

Oynadığınız şampiyonların videolarını falan izleyin ve birkaç koridorda oynadığınız karakterler olsa iyi olur.

13 sene sonra oynamanın pek bir anlamı yok yol yakınken salın gitsin. Hem yetenekli olmanız gerek hem oyun bilgisi gerekiyor iyi oynamak için. Bu da senelerinizi vermeniz anlamına geliyor.

Dün LoL oyununa başladım ve 2 gündür oynuyorum, ne zaman oyunu çok iyi oynamaya başlayabilirim? Bir oyunda çok iyi olmazsam veya hile açmazsam o oyun bana zevk vermiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Dün oynamaya başladıysanız 2 gündür oynuyor olamazsınız yalan yanlış bilgiler vererek konu açmayalım.

Kanka LoL'de hile açmanın pek bir mantığı da yok. Hesap kalıcı olarak banlanıyor doğrudan. Oyuna zamanla alışacaksın, belirli bir süresi yok.

Aslında açılabilir TR sunucusuyla ilgilenmiyorlar ADC veriyor autofill karşı SUP sc adam minyon arkadasındayken çekiyor beni ben o adamı yenip raporladım ama ban yediğni görmedim.

@Fio gene de ban yemeyeceğinin bir garantisi yok. Kullanılan hile her ne kadar tespit edilmemiş olsa da hileyle oyuna giren bir kullanıcı oyunun dengesine ve oyunun dosyalarına etki etmiş oluyor. Belki bu yamada banlanmaz, sonraki yamada banlanır. İlgili kişinin banlanmaması banlanmayacağı anlamına gelmiyor. LoL bu konuda da biraz katı, hile kullanıyorsan hesabın doğrudan kalıcı olarak yasaklanıyor ve LoL gibi basit bir oyunda da eğlencesine hile açılır bence. Oyun zaten basit, hileye gerek yok.

@Fio gene de ban yemeyeceğinin bir garantisi yok. Kullanılan hile her ne kadar tespit edilmemiş olsa da hileyle oyuna giren bir kullanıcı oyunun dengesine ve oyunun dosyalarına etki etmiş oluyor. Belki bu yamada banlanmaz, sonraki yamada banlanır. İlgili kişinin banlanmaması banlanmayacağı anlamına gelmiyor. LoL bu konuda da biraz katı, hile kullanıyorsan hesabın doğrudan kalıcı olarak yasaklanıyor ve LoL gibi basit bir oyunda da eğlencesine hile açılır bence. Oyun zaten basit, hileye gerek yok.

HWID ban olmadiği için yan hesaptan hile açarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı