LoL'de Normal Oyun MMR'ı

edizkurtz

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
132
Arkadaşlar yeniden 30 Level'a kasmak istiyorum fakat oynadığım oyunu ciddiye mi almalıyım? Oyunun normal maç MMR'ı var mı? Varsa ilk oynayacağımız 10 oyunu etkiler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen yeni hesap açıp 30 levele ulaşana kadar büyük ihtimalle bu güncelleme gelmiş olur. Burada bahsedilenlerden biri de artık seri maçlarında herkesin

İlk 10 oyun herkes silver 2 ve gold 1 arası adamlarla oynar.

bu oyuncularla eşleştirilmeyeceği. Bu geliştirme yapıldıktan sonra artık yerleştirme maçlarında karşına gelen rakipler mmr'ına göre değişecek. Mesela elmas ligindesin ve smurf hesap açtın, sen 30 olup yerleştirme maçlarına başladığında seni elmas seviyesindeki oyuncularla eşleştirecek.

Ve tabi seriler falan da kalkıyor onlar ayrı konu :)


"Eski adı “yeni hesapların eşleştirilmesi” olan derecelide hesap eşleştirmesi, ilk dereceli oyunlarınızda sizi daha isabetli bir şekilde kümelere yerleştirmek için tasarlandı. Geçmişte sizi eğrinin alt kısımlarında başlatan sabit bir yerleştirme sistemi kullanıyorduk. Herkesi aynı noktadan başlatmak adil olsa da beceri düzeyi gerçekten de başlangıç MMR değerlerinde olan oyuncular, sık sık beceri düzeyleri çok daha yüksek veya düşük olan yeni oyuncularla eşleştiriliyordu. MMR bir çan eğrisine benzediği için, en çok oyuncuya sahip beceri düzeyindeki eşleştirme kalitesi düşüyordu.

Oyuncuları diğer sıralardaki oynanış bilgilerine göre eşleştirerek onların tırmanışa daha doğru bir derecede başlamasını sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Böylece oyuncular en baştan dengesiz görünen karşılaşmalara girmek zorunda kalmayacak. Durumu yakından takip etmek ve dikkatli bir şekilde hızlıca müdahalede bulunmak için bu özelliği önümüzdeki birkaç yama boyunca yavaş yavaş getireceğiz.
"
 

Geri
Yukarı