LoL'de oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerisi

Mordekaiser, Caitlyn, Ashe, Lux, Master Yi ve Garen.

Değil hocam. Sizin dediğinizi yapsa ölür sadece. Master gerçekten hafife alınıyor.

Bence de öyle. Master gerçekten yetenek istiyor ve kolsuz çarları (Garen, Warwick(TR Warwick ultisi), voli) gibi çarlarla aynı kefeye konması çok saçma.

Bu aralar hep banlarım. Çar aşırı op durulmuyor karşısında. Bu aralar ambessaya sardım kesemiyorum ikimizde iyi oynuyorsak. Morde direkt elsiz kolsuz çarı.
Evet, Rylai aldıktan sonra çar durdurulmuyor. Hele bi de Ruh Gömleği çekince çar hiç ölmüyor.

Yine hiçbir şey yapamazsın. Sylas o itemleri görüp magic pen kasmadan oturacak mı? Yenilmezli Sylas'ı hiçbir türlü kesemezsin Nautilus ile.

Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum.

Yeni başlayanlar için önerdiğim 10 karakter var bunlar, üst koridor(Darius, Garen), orman(Master Yi, Warwick), orta koridor(Annie, Ahri), alt koridor nişancı(Miss Fortune, Caitlyn), destek(Nautilus, lux) oyun hakkında rehber forumu hazırladım istersen ona da göz atabilirsin oynatma listesinin 3. videosu bu şampiyonlar hakkında olacak şahsi tavsiyem Darius ve Warwick oynamanızdır bahsettiğim rehber: Rehber: Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Garen olabilir. Takımınızda da Karma, Yuumi gibi sizi bufflayabilecek şampiyon olursa çok daha iyi olur, peeling support yani.

En kolay şampiyonun bile zor matchupı gelirse hiçbir şey yapamazsın, en zor şampiyonun bile kolay matchupı gelirse kolaylıkla kazanırsın. Zaten lolde bence zor şampiyon diye bir şey yok, evelynn vs gibi oynanış mekanizması farklı şampiyonlar var ama çok ekstrem zorlukta bir şey yapmıyorsun. Farkındalığının ve oyun bilginin yüksek olması gerekiyor. Her rolde 1-2 trick var lane oynuyorsan wave management, jungle oynuyorsan oyunun analizi ve öne geçirirsen kazanacağın lane'i tespit edip ona göre oynamak, adc oynuyorsan takımında tank vs yoksa fronta ihtiyaç duyan adc picklememek gibi bunları öğrendikten sonra zaten oyunda zorlanmazsın. Oyunu zorlaştıran genellikle bilgi eksikliği olur şampiyonların hepsi kusursuz oynaması zor olsa da orta düzeyin üstünde oynaması zor değil.

oynarken eğlendiğin şampiyonu oyna geç bu kadar erken aşamada başkalarının tavsiyelerini dinlemen sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…