Değil hocam. Sizin dediğinizi yapsa ölür sadece. Master gerçekten hafife alınıyor.
Bence de öyle. Master gerçekten yetenek istiyor ve kolsuz çarları (Garen, Warwick(TR Warwick ultisi), voli) gibi çarlarla aynı kefeye konması çok saçma.
Evet, Rylai aldıktan sonra çar durdurulmuyor. Hele bi de Ruh Gömleği çekince çar hiç ölmüyor.Bu aralar hep banlarım. Çar aşırı op durulmuyor karşısında. Bu aralar ambessaya sardım kesemiyorum ikimizde iyi oynuyorsak. Morde direkt elsiz kolsuz çarı.
Yine hiçbir şey yapamazsın. Sylas o itemleri görüp magic pen kasmadan oturacak mı? Yenilmezli Sylas'ı hiçbir türlü kesemezsin Nautilus ile.Tank sup'lar icin uc tane hasar veren esya var. Anlamsiz hasar veriyorlar kastiginda. Biri celik yurek, digeri Gun atesinin MR versiyonu, ucuncu de bir zirh esyasi ama adini hatirlamiyorum. Ne kadar uzun fight atarsan o kadar cok hasar atiyorsun. Sonra jaksho, mr icin hayvani buyu kalkani veren adini hatirlamadigim diger item ve son olarak mr botu da aldin mi hem dengeli tanksin, hem birkaç saniyede bir salak saçma bir oto atak atiyosun, hem de rakip yakininda durdukca cani fazlasiyla eksiliyor. Birazcik da dif varsa hiç zorlanmadan kesiyorsun. Fight uzun suruyor ama zorlanmiyorsun. Ayrica carin kendi pasifi ve yetenek seti yuzunden rakibin rahat hareket de edemiyor.
Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum.
Xin zhaoSylas 2 10 falandır herhalde yoksa kesemez zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.