Bilmiyorum ama onlar benim karakterimi banladılar. Bende onların. Daha sonra Adroit'in Yuumi ADC videosu aklıma geldi, bende üst koridora Yuumi aldım. Sonuç:
Eki Görüntüle 1137823
9K Hasar ile beraber. Lucian'dan 4K az hasar vurdum.
Bilmiyorum ama onlar benim karakterimi banladılar. Bende onların. Daha sonra Adroit'in Yuumi ADC videosu aklıma geldi, bende üst koridora Yuumi aldım. Sonuç:
Eki Görüntüle 1137823
9K Hasar ile beraber. Lucian'dan 4K az hasar vurdum.
Bilmiyorum ama onlar benim karakterimi banladılar. Bende onların. Daha sonra Adroit'in Yuumi adc videosu aklıma geldi, bende üst koridora Yuumi aldım. Sonuç:
Eki Görüntüle 1137823
9K hasar ile beraber. Lucian'dan 4K az hasar vurdum.
Trollemek eğlenceli ama.Oyunu trolleyeceğine oynama daha iyi. Zaten LoL kitlesinin çoğu biri kötü oynadı diye adamı öldürecek zihnindeler.
Milletin oyun zevkinin içine etmek eğlenceli ve etik bir şey değil. Sizin eğlenceniz için 4 kişinin sinirlenmesine gerek yok.Trollemek eğlenceli ama.![]()
Trolleyen kişi için eğlenceli ama bazen bende takımı trollüyorum çok komik oluyor.Milletin oyun zevkinin içine etmek eğlenceli ve etik bir şey değil. Sizin eğlenceniz için 4 kişinin sinirlenmesine gerek yok.
Tamam işte onu diyorum, senin eğlencen için 4 kişinin oyunun içine etmeye hakkın yok.Trolleyen kişi için eğlenceli ama bazen bende takımı trollüyorum çok komik oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.